התקפי זעם ובכי מאז ההריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם ובכי מאז ההריון
    מיטל
    25/08/2012

שלום, יש לי בן בן חמש ובן בן שנתיים ועכשיו אני בהריון עם תאומות.
    בני בן החמש מאז ההריון פתאום התחיל לקנא באחיו ולריב איתו על כל משחק
    בנוסף יש לו התקפי זעם עצבים ובכי אם כועסים עליו מתעצבן נכנס מתחת לשולחן ולא רוצה לצאת או נכנס לחדר שלו וסוגר את הדלת כועס ואומר שלא אוהב אותי יותר או את אבא שלו...חשוב לציין שאני מנסה להתעלם ומעריפה עליו אהבה ותשומת לב אבל ההתנהגות שלו מטרידה אותי ובאיזשהו שלב אני גם מתעצבנת עליו וצועקת עליו או מענישה אותו כי הוא מגיב ככה על כל דבר קטן שקצת מרגיז אותו
    מה עושים עם המצב הזה? האם יעבור אחרי הלידה?
    אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם ובכי מאז ההריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם ובכי מאז ההריון - תגובה

סמדר ריינר
    25/08/2012

שלום מיטל,
    לא רק שזה לא צפוי להעלם אחרי הילדה אלא זה יכול גם להחמיר. העביה היא כנראה שאת לא עיקבית בתגובות. את מנסה להתעלם אבל כנראה לא תמיד עודמת בזה ואז עוברת לכעס, צעקות וכו', שרק מחמירות את מצב. חשוב מאוד להיות עקביים. אולי כדאי שתגשו להדרכת הורים קצרה כדי לרכוש כלים להתמודדות.
    כמו כן, סביר שיש פרטים שאת לא מספרת כאן ואינך יודעת שהם רלוונטים ואולי גם בהם צריךלהתערב. למשל אם אתם מעביירם לילד מסר עשעכשיו הוא הגדול, מצפים ממנו ליותר ויתורים וכו', יכול להיות שזה לא במידה, לא מתאים, שהוא מרגיש ממורמר ומתוסכל, שווה לבדוק זאת בהדרכה מעמיקה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו