תשומת לב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תשומת לב
    יפעת
    25/08/2012

ביתי עולה ל-א. יש לה אחות בת שנה וחצי. היחסים ביניהן טובים מאד.
    היא ילדה חברותית מאד. אך יש לה התנהגות שמדאיגה אותי. היא כל הזמן מבקשת תשומת לב.גם ממני וגם מבעלי או מסבתא.רוצה שישבו איתה ישחקו איתה, היא כל הזמן זזה כדי שישימו לב אליה. לפעמים נידבקת גופנית. זה כל הזמן גורם לי ייסורי מצפון. אני נאלצת פעמים רבות לדחות אותה כי אני לא יכולה כל הזמן להיות לידה.
    אני כן משחקת איתה אך בזמן שמתאים לי. אני לא מאריכה במשחקים כי אין לי את האנרגיה שלה ואין לי סבלנות לשחק שעתיים. אני משתדלת לתת תשומת לב בדברים אחרים כמו שיתוף בשיחה, שיתוף במטלות הבית, עזרה בענייני העבודה שלי (כמו כתיבת ברכה). בעלי יותר קשוח איתה. היחסים ביניהם יודעים עליות ומורדות. אני בד"כ לא מסכימה עם הגישה שלו כלפיה.לדעתי אני יותר קשובה אמפטית ומבינה. לעיתים אני מיזדהה ואני יודעת שזה לא טוב.אני גם אסרטיבית כשצריך.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשומת לב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשומת לב - תגובה

סמדר ריינר
    26/08/2012

שלום יפעת,
    לא ברור לי מה השאלה. האם להיות קשוחה כמו בעלך? איך לעשות שבתך תזדקק לפחות תשומת לב? שאלה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשומת לב

יפעת
    26/08/2012

הי סמדר,
    השאלה היא מדוע ביתי מתנהגת כך? האם זו מצוקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשומת לב - תגובה

סמדר ריינר
    26/08/2012

שלום יפעת,
    ברור שיש כאן מצוקה כלשהי אחרת היא לא הייתה זקוקה להתנהגות הזו כדי לאותת עליה. אני לא יכולה על ססמך התואר שנתת להבין ממה המצוקה, והאם הפיתרון הוא רק לתת לה יותר תשומת לב מותאמת לצרכיה או דברים נוספים. כדי להבין זאת יותר לעומק אולי כדאי שתפנו לייעוץ מסודר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו