ילדה שבוכה המון בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שבוכה המון בלילה
    חיים
    27/08/2012

שלום
    בתי בת שנתיים + 9.
    זה כ-4 חודשים שהיא בוכה המון בלילות. בממוצע 2 מתוך 3 לילות, 2-5 פעמים בלילה. בכי קצרצר עד בכי חזק ממש של כמה דקות שמעיר את אחיה הקטן.
    ידוע לי שזו התקופה של חלומות רעים אבל זה נראה לי לא סביר. מבחינת התדירות. האם אני טועה?
    כבר היתה לנו תקופה של ביעותים - זה לא זה.
    היא ילדה אהובה מאד ומקבלת תשומת לב בלי סוף.שנינו חוזרים יחסית מוקדם הביתה. אין לה שום בעיה רפואית, בגן הכל מצויין (אנחנו בקשר אישי עם הגננות) ובייביסיטר רק הסבתות עושות.
    אין בבית צעקות וריבים או מצב מצוקה כלשהו.
    נראה שאין שום סיבה
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שבוכה המון בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שבוכה המון בלילה - תגובה

סמדר ריינר
    28/08/2012

שלום חיים,
    סיבה בטוח שיש, אחרת זה לא היה קורה. יכול להיות שיש לה פחדים בלילה, זהו גיל שיש בו בדרך כלל פחדים, יכול להיות שהיא הייתה רוצה שתיקחו אותה אליכם למיטה (לא ציינתם איך אתם נוהגים, בכל אופן לא כדאי לעשות את זה). חשוב לנסות להרגיע אותה, אבל לא לתת לזה יותר מדי תשומת לב, אלא להרדים אותה בחזרה בקצרה, וזה יעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לעשות חוץ מזה?

חיים
    28/08/2012

אנחנו ממעיטים להביא אותה למיטה שלנו ובכלל עושים מאמץ להקפיד על גבולות. אנחנו מרגיעים אותה בכל פעם אבל זה נמשך ופוגם לכל המשפחה באיכות השינה ובהתאם גם בתיפקוד ביום שאחרי.
    אין שום פתרון? עזרה מקצועית שניתן לפנות אליה? משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לעשות חוץ מזה? - תגובה

סמדר ריינר
    28/08/2012

שלום חיים,
    בודאי שתמיד אתם יכולים לפנות לעזרה מקצועית. אבל זה דורש מכם להכיר בכך שיש כנראה סיבה, אחרת במה מטפלים? התקשיתי לענות לך מעבר לזה כי משהו בתשובה שלך נתן לי להבין שאין כרגע משהו שיכול לגרום לכך, וזה די סוגר את האפשרות להבין מה קורה ולחשוב על פיתרון. כל פיתרון כרוך בסיבה כלשהי. אולי אם תפרטו יותר על מהשפחה ועל הילדה ניתן יהיה להבין טוב יותר מה קורה, או שאכן תפנו לעזרה מקצועית ותפרטו שם אתם יכולים לפנות לכל פסיכותרפיסט או פסיכולוג שעובד עם ילדים ונותן הדרכת הורים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו