שינוי בהתנהגות ילד בן 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות ילד בן 3
    מיטל
    29/08/2012

שלום, בני הינו ילד בכור ואני בהריון בחודש שישי...
    הוא ילד מאוד טוב ויודע מהם הגבולות שלו, לרוב לא היו לי איתו בעיות התנהגות אולי לפעמים לפני מקלחת אבל תמיד הוא ידע שיש גבול והיה נרגע, לא נכנסתי איתו אף פעם למלחמות הכל עבר בדיבור והסבר והוא היה מבין.
    לאחרונה הוא השתנה הוא צורח ןבוכה בכי הסטרי שהוא לא מקבל דברים בכל דבר מורד ומאוד קשה לי עם זה ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה כי זה דבר חדש.אני לא מוותרת לו אבל בכל זאת אני נכנסת איתו לאיזשהו מלחמה לא נעימה .
    בנוסף הוא התחיל גן חדש לפני יומיים .
    בימים האחרונים המלחמה היא איתי לרוב ולא מול בעלי , הוא בוחר בו ולא בי ...כמו למשל בבוקר אבא ילביש אבא יעשה קוקו .....
    לרוב אני איתו במהלך היום ובעלי מגיע בערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות ילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות ילד בן 3 - תגובה

סמדר ריינר
    29/08/2012

שלום מיטל,
    בדיקת גבולות של ילד היא דבר טבעי ובריא. במיוחד כשאת בהריון, הואמריגש שתא נחלשת, הוא גם מבין שיש כבר מישהו, אפילו שהוא עוד לא נולד שמתחרה בו. אם עם בעלך הוא לא עושה את זה כנראה זה גם קשור לכך שהתגובות של בעלך הן שונות משלך. נסי ללמוד ממנו. חשוב במקרים כאלה דווקא לאל הלכינס להסברים, להיות קצרה מאוד וברורה, ולא להתרגש אם הוא בוכה או לא מרוצה. עיקר העובדה היא שלא תיבהלי מקצת מאבק, זה לא נורא, אפילו שאת לא רגילה. זה חלק מעבדת ההורות אפילו שהילד שלך לא היה כזה עד עכשיו, זה לגמרי נורמלי וחלק מהחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו