מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדיםליזי29/08/2012
שלום רב, אני אמא ל- 3 ילדים בני 7,5 ו- 5 חודשים. לפני כשבועיים נהיו לבתי בת ה- 5 כל מיני פחדים, זה הולך ונהיה גרוע יותר, זה מתבטא בזה שבבית היא כל היום הולכת אחרי, לא מוכנה להיות רגע אחד לבד. לא מוכנה ללכת לישון לבד רק איתי. לא מוכנה להיות לבד במקלחת, היא רוצה שייכנסו איתה לשירותי ולא יינעלו את הדלת.כל הזמן היא שואלת אותי אם אני יעזוב אותה. חשבתי שזה יעבור לה אבל כל יום שעובר זה נהיה יותר גרוע. היא מתעוררת באמצע הלילה ואומרת שהיא חולמת חלומות רעים. ניסיתי לדבר איתה כמה פעמים ולנסות לברר מה עובר עליה אבל היא כל הזמן חוזרת ואומרת שהיא מפחדת והיא חלמה חלום שהיא נאבדת בקניון. אני צריכה עזרה לדעת איך מתמודדים עם דבר כזה. והאם זה יכול להיות מקנאה בתינוקת החדשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים - תגובה
סמדר ריינר29/08/2012שלום ליזי,
יכול להיות שזה קשור לתינוקת החדשה אבל לא נשמע לי שזה רק בגלל זה. אני מפנה ותוך לעמודת שאלות נפוצות לתשובה העוסקת בפחדי ילדים. נסי להעזר במה שכתוב שם. אם זה לא מספיק אני ממליצה לפנות לטיפול כי המצב שאת מתארת נשמע לי מעיד על מצוקה אמיתית וכדאי לטפל בה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדים
ליזי29/08/2012היי סמדר, תודה רבה על תגובתך המהירה.
לא הבנתי איפה אני אמורה להסתכל ??? לאן הפנת אותי ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדים - תגובה
סמדר ריינר29/08/2012שלום ליזי,
בראש העמוד יש קישור לשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)