פרידה מבן 6 בכיתה א' בביה"ס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מבן 6 בכיתה א' בביה"ס
    שרית
    30/08/2012

שלום,
    יש לי בן בכור בן 6. (אח לבן 3).
    התחיל לפני מס' ימים את כיתה א'.
    ההתחלות שלו במסגרות בדר"כ נהדרות ולאחר מס' ימים/שבועות יש נסיגה בהתנהגות.
    הוא נפרד יפה בבוקר, הולך בשמחה לכיתה וחוזר מלא חוויות.
    רציתי להתייעץ על מקרה שאני ובעלי לא מסכימים עליו, מה דעתך?
    בעלי לוקח אותו בדר"כ בבוקר לביה"ס. בני ביקש אתמול שלא נלווה אותו יותר לכיתה, הוא כנראה מרגיש גדול ובטוח בעצמו וביקש שנוריד אותו בכניסה לביה"ס והוא יכנס לבד. המרחק הוא קצר מאד וללא חציית כביש.
    בעלי סירב ואמר לבני שהוא רק התחיל את השנה והוא עדיין רוצה ללוות אותו לכיתה. בני כעס ועשה ברוגז והלך מצוברח לביה"ס. לאחר שבעלי ליווה אותו לכיתה הוא הלך לכיוון הרכב וצפה בבני מרחוק וראה כי הוא לא מצליח ליצור משחק עם חבר טוב ושהוא עומד בצד מצוברח. בעלי חזר אליו והציע לו כל מיני אופציות אחרות כמו למצוא חבר אחר וללכת למקום אחר כי צבט לו בלב שבני עומד בצד לבד.
    אני חושבת שבעלי טעה והיה צריך להקשיב לו כשביקש להכנס לבד לכיתה. וכן, שלא היה צריך לחזור "להציל" אותו בענין החברתי שבד"כ נפתר לבד אחרי כמה דקות.
    מה דעתך? איך עליו לנהוג? אני חושבת שצריך לעודד אותו לעצמאות שהוא מרגיש כרגע.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מבן 6 בכיתה א' בביה"ס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי, אשמח לקבל תשובה...תודה

שרית
    31/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מבן 6 בכיתה א' בביה"ס - תגובה

סמדר ריינר
    31/08/2012

שלום עדי,
    אני חושבת שאת צודקת במאה אחוז. אני חושבת שבעלך חרד מאוד, ולא מסוגל להפריד את החרדה שלו מצרכי הילד. ייתכן שכדאי להמליץ לבעלך לפנות לקבל עזרה בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו