טיפול פסיכולוגי ריגשי לילדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי ריגשי לילדות
    מירב
    31/08/2012

אני אמא לשתי בנות 13 ו10 לילדה הצעירה יש בעיות חברתיות ורגשיות והבוגרת יותר ילדה פעילה מבחינה חברתית ולימודית אך עדיין גם אצלה יש בעיות רגשיות , חשוב לציין שבשנתיים האחרונות היינו בהליך גירושין לא פשוט (שהסתיים סוף סוף החודש)
    אני יודעת בוודאות כי כדי לא להחמיר את מצב הבנות וכדי לסייע להן(שתיהן ילדות מקסימות במלא מובן המילה) עליי להביאן לטיפול פסיכולוגי אך לצערי אין לי אפשרות כלכלית לטיפול כזה אשמח לקבל מידע אם ישנו ארגון כלשהוא הנותן שרות כזה ומה ניתן לעשות בנתיים כדי לעודד את ביתי הצעירה למעורבות חברתיתת , אגב היא אינה מוכנה להודות או לדבר על מצוקות כלשהן מבחינתה "הכל בסדר"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פסיכולוגי ריגשי לילדות - תגובה

סמדר ריינר
    31/08/2012

שלום מירב,
    את ובנותיים זכאיות לטיפול בחינם והדרכת הורים ממרפאות ציבוריות של משרד הבריאות ה]פרושות בכל איזורי הארץ. כל שעלייך לעושת הוא להינכס לאתר של משרד הבריאות ללשונית של בריאות נהפש ולחפש את המרפאה הקרובה לאיזור מגורייך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו