טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לשתי בנות 13 ו10 לילדה הצעירה יש בעיות חברתיות ורגשיות והבוגרת יותר ילדה פעילה מבחינה חברתית ולימודית אך עדיין גם אצלה יש בעיות רגשיות , חשוב לציין שבשנתיים האחרונות היינו בהליך גירושין לא פשוט (שהסתיים סוף סוף החודש) אני יודעת בוודאות כי כדי לא להחמיר את מצב הבנות וכדי לסייע להן(שתיהן ילדות מקסימות במלא מובן המילה) עליי להביאן לטיפול פסיכולוגי אך לצערי אין לי אפשרות כלכלית לטיפול כזה אשמח לקבל מידע אם ישנו ארגון כלשהוא הנותן שרות כזה ומה ניתן לעשות בנתיים כדי לעודד את ביתי הצעירה למעורבות חברתיתת , אגב היא אינה מוכנה להודות או לדבר על מצוקות כלשהן מבחינתה "הכל בסדר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירב, את ובנותיים זכאיות לטיפול בחינם והדרכת הורים ממרפאות ציבוריות של משרד הבריאות ה]פרושות בכל איזורי הארץ. כל שעלייך לעושת הוא להינכס לאתר של משרד הבריאות ללשונית של בריאות נהפש ולחפש את המרפאה הקרובה לאיזור מגורייך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד