המשך התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך התייעצות
    דנה
    01/09/2012

שלום סמדר. תודה רבה על תשובתך.ברור לי שהאמא לא מחבבת אותנו בכלל ולכן תמיד היא מזמינה אליה חברים אחרים והיא אפילו לא מנסה להסתיר את זה..אני לא רוצה שום קשר איתה. אבל השאלה אם להמשיך לתת לה לנצל אותי בגלל הילדות או לנתק את הקשר איתן ולהיות רק עם החברות האחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך התייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    01/09/2012

שלום דנה,
    לא הנבתני למה זה ברור לך? מהיכן את מסיקה את זה? שמעת אותה אומרת את זה? שמעת ממישהו שלישי שהיא אומרת את זה עליכם? זה נשמע לי מוזר שאישה שלא סובלת אתכן ממשיכה לבקש ממך דברים. האם יכול להיות שזו רק פרשנות שלך ויש כאן אי הבנה? אולי זו אישה נצלנית זה עדיין לא אומר שהיא בהכרח לא סובלת אתכן. אני בעד דיאלוג. אחרת יכול להיות שאת הולכת בכיוון לא נכון.
    בכל אופן, אני לא רואה קשר בין הקשר שלך עם האימא לבין הקשר של הילדה עם החברות. אני מציעה לך לא לערבב את זה. אם את לא רוצה להיענות לבקשות האישה הזו, אל תעשי את זה, אבל אל תתערבי בהחלטות החברתיות של ביתך. היא תזמין ותתארח איך שנכון לה, היא כבר בכיתה ה', וזה לא קשור למה שאת חושבת על חברות שלה אלא אם יש מימד של סיכון (הדרדרות, סמים, סיכון מיני, ווכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו