מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדה לא רואה את אבא שלהאמא מודאגת01/09/2012
שלום, אני גרושה ואם לילדה בת 2.9 חודשים.
עקב הפרידה מאביה ובגלל העובדה שהוא אדם אלים, קבעו הסדרי ראייה בין הילדה לאבא שלה במרכז קשר.
הילדה ראתה לראשונה את אביה בגיל שנה+ פעם בשבוע למשך שעה במרכז קשר.
המפגשים הופסקו לפני 5 חודשים עקב התפרעות של האב וחוסר עקביות במפגשים.
הילדה התחילה בזמן האחרון להתעניין לשאול על אביה, ואני אומרת לה שאבא גר רחוק והוא לא יכול לראות אותה אני מראה לה מדי פעם את התמונה שלו....
מה נכון להגיד לה, האם ליזום שיחה על אבא שלה, איך להתמודד עם הנושא, איך למזער נזקים.....
אודה על עזרה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה לא רואה את אבא שלה - תגובה
סמדר ריינר01/09/2012שלום לך,
זהו נושא כבד והתייעצות באינטנרנט לא מספיקה כדי לענות בצורה מלאה על השאלה שלך. צריך להכיר את הילדה, את רמת ההבנה שלה ואת הנסיבות טוב יותר. אני ממליצה לך לפנות לעובדות הסוציאליות במרכז הקשר ולבקש את הכוונתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצתך
אמא מודאגת01/09/2012הן המליצו לי ללכת להתייעצות עם פסיכולוגית לילדים או לטיפת חלב שם ההמתנה היא מעל חצי שנה, לאיזה פסיכולוג כדאי לי לפנות....ורק רציתי לציין שאני מעוניינת ללכת לקבל הכוונה איך להתמודד עם המצב מבלי להכניס את הילדה לטיפולים פסיכולוגיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצתך - תגובה
סמדר ריינר02/09/2012שלום לך,
אין צורך להכניס את הילדה לטיפולים פסיכולוגים. בדרך כלל העבודה בגיל הזה היא דרך הדרכת הורים. את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלך באיזור מגורייך, את יכולה גם לפנות לאחת ממנהלות הפורום שעובדת באיזור מגורייך, או לכל פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים ושיש לך עליו המלצה ממכרים, את יכולה לשאול את הגננת, רופא הילדים וכו'.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)