אמא מודאגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    לורין
    02/09/2012

שלוםאני גרושה 5 שנים ויש לי ילדה בת 7 וחצי , היא מאוד מפונקת במיוחד שאנחנו גרות אצל הסבתא, והכל שייך לה, היא נורא כוחנית בבית ומציקה לכולם, לבני דודים שלה להורים שלה פשוט כולם, ובבית ספר היא פשוט לא ממש חברותית וילדים לא רוצים לשחק איתה כי היא לא יודעת להפסיד בכבוד ומתרגזת בקלות , ניסיתי להזמין לה חברים הבייתה אבל זה תמיד חד צדדי, בכיתה המורה אומרת שהיא פונה אליה על כל שאלה כמה פעמים רק לוודא שהיא עושה נכון , היא חסרת בטחון למרות שעושה את הדברים נכון
    אני לא יודעת איך אני יכולה לעזור לה מבחינת בטחון עצמי ובמחינה חברתית
    אמרו לי שיש סדנאות לילדים לדימוי עצמי רציתי הכוונה בבקשה
    תודה מראש
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת - תגובה

סמדר ריינר
    02/09/2012

שלום לורין,
    לגבי סדנאות אני לא יודעת, אבל אם תחפשי בגוגל קבוצות למימנויות חברתיות בטוח שתגיעי למקומות שעושים בהם קבוצות כאלה לפי גיל ואזורי מגורים.
    אני חושבת שחלק ממה שיכול לסייע להעלאת הביטחון של בתך זה הגבלות בבית. העובדה שהיא חווה את דמויות הסמכות בבית כלא משמעותיות מבחינת סמכות מורידה גם לה מהביטחון. כי אם לך אין ביטחון מספיק כדי להתמודד איתה, מאיפה שלה יהיה? לכן חשוב שתיגשי בהקדם להדרכת הורים עבור עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו