שיעורי בית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיעורי בית
    שרה
    03/09/2012

בני בכיתה ב', ילד חכם ושובב מאוד. בענין שיעורי בית הוא כל הזמן רוצה עוד 5 דקות, לראות קצת טלביזיה, לשחק קצת, להיות במחשב קצת, כך הוא ממשיך וממשיך עד הערב, כשכבר אין לי כוח להתעסק איתו (יש לי גם תינוקת בת שנה). הוא לא מתקשה בהכנת השיעורים, היות וכשהוא עושה אז אין לו קושי מסויים, אני לא רוצה לוותר ולהגיד טוב אל תעשה, (כי ניסיתי והוא לא עושה ובבוקר לפני שהמורה נכנסת לכיתה הוא מכין או מצליח להתחמק מזה) דיברתי עם המורה מספר פעמים (הבעיה עוד מכיתה א וזו אותה מורה שמשתפת פעולה אך הוא כאמור מצליח להתחמק). מה לעשות - האם לתת עונשים? שהוא יהיה אחראי בלעדי לשיעורים? ניסיתי את כל השיטות וזה לא עבד - אחרי תכנית אחת, מיד לאחר הצהרון, נתתי עונש - הוא פשוט סוחב וסוחב וסוחב כשאני צועקת עליו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעורי בית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעורי בית - תגובה

סמדר ריינר
    03/09/2012

שלוםשרה,
    נשמע שנהיה ביניכם מאבק על שיעורי הבית. שיעורי הבית זו האחריות שלו. תני למורה ולו להתמודד. אם תניחי לזה מספיק זמן (לא יומיים או שבוע, אלא חודשיים נניח) הוא יוכל להתחיל להרגיש שהוא עושה את זה כי חשוב לו ולא כדי לרצות אותך. הוא יתחיל להרגיש שלא נוח לו להיתפס בלי, שמלחיץ אותו להכין דקה לפני השיעור וכו', כרגע הוא עושה לך דווקא וככל שאת צעוקת ככה המצב מחמיר. עונשים - זה לא כדאי בשום מקרה, כי הם לא עוזרים ורק מחמירים את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו