ילדה מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מבולבלת
    חן8
    03/09/2012

שלום, ביתי בת 4, מאד נבונה, בעלי ואני מרבים לריב ולא מסתדרים, לפני כחודש נגמר לנו מועד השכירות והחלטנו בעלי ואני לגור בנפרד כל אחד בבית הוריו, על מנת להחליט מה אנו עושים עם הזוגיות שלנו. בעלי לוקח את הילדה לישון איתו אחת ליומיים, הילדה מאד מבולבלת, האם זה רצוי שהילדה תנדוד מבית לבית?וכיצד עלינו לנהוג בסוגיה זו. אגב, אנו הולכים ליעוץ זוגי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מבולבלת - תגובה

סמדר ריינר
    03/09/2012

שלום לך,
    לא ציינת מה הסברתם לילדה. אם לא הסברתם לה שאתם נפרדים ומעכשיו הסידור יהיה כזה וכזה, אין פלא שהיא מבולבלת. אני מבינה שאתם לא החלטתם, אבל גם אם לא החלטתם אי אפשר להשאיר את הילדה בחוסר ודאות כזה, ולשנות את כל עולמה בלי שום הסבר.
    נראה לי חשוב ששניכם תשבו איתה ושתסבירו לה שאבא ואימא לא מסתדרים ולכן כרגע הם לא גרים ביחד. זה לא קשור אליה, היא אל אשמה בזה ושניכם עדיין אוהבים אותה אותו הדבר. יכול להיות שבעתיד זה ישתנה אבל זה המצב כרגע. ואז להחליט על ימים קבועים כמו בסדרי ראייה, שבהם היא נמצאת אצל כל אחד מכם ולהסביר לה,ולשמור על הקביעות והיציבות של הסידור הזה כמה שניתן. עד שיהיה סידור קבוע והחלטה קבועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מעומק הלב

חן8
    03/09/2012

תודה רבה לך על התיחסותך המהירה, יישר כח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    03/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו