מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה מבולבלתחן803/09/2012
שלום, ביתי בת 4, מאד נבונה, בעלי ואני מרבים לריב ולא מסתדרים, לפני כחודש נגמר לנו מועד השכירות והחלטנו בעלי ואני לגור בנפרד כל אחד בבית הוריו, על מנת להחליט מה אנו עושים עם הזוגיות שלנו. בעלי לוקח את הילדה לישון איתו אחת ליומיים, הילדה מאד מבולבלת, האם זה רצוי שהילדה תנדוד מבית לבית?וכיצד עלינו לנהוג בסוגיה זו. אגב, אנו הולכים ליעוץ זוגי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה מבולבלת - תגובה
סמדר ריינר03/09/2012שלום לך,
לא ציינת מה הסברתם לילדה. אם לא הסברתם לה שאתם נפרדים ומעכשיו הסידור יהיה כזה וכזה, אין פלא שהיא מבולבלת. אני מבינה שאתם לא החלטתם, אבל גם אם לא החלטתם אי אפשר להשאיר את הילדה בחוסר ודאות כזה, ולשנות את כל עולמה בלי שום הסבר.
נראה לי חשוב ששניכם תשבו איתה ושתסבירו לה שאבא ואימא לא מסתדרים ולכן כרגע הם לא גרים ביחד. זה לא קשור אליה, היא אל אשמה בזה ושניכם עדיין אוהבים אותה אותו הדבר. יכול להיות שבעתיד זה ישתנה אבל זה המצב כרגע. ואז להחליט על ימים קבועים כמו בסדרי ראייה, שבהם היא נמצאת אצל כל אחד מכם ולהסביר לה,ולשמור על הקביעות והיציבות של הסידור הזה כמה שניתן. עד שיהיה סידור קבוע והחלטה קבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מעומק הלב
חן803/09/2012תודה רבה לך על התיחסותך המהירה, יישר כח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור.
סמדר ריינר03/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)