מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכ' סמדר ריינראוקסנה04/09/2012
שלום,
הילד שנה שנייה באותו גן ואם אותו צוות. מתחילת השנה גננת אמרה לי לא להיכנס לגן פשוט להשיר אותו וזהו. שיהיה פרידה מהירה ושהוא יחזיר את התיק שלו למקום. בסוף היום לא להיכנס לגן עד שעה 14:00. בשעה 13:50 יש לנו הסעה ואני עולה עם הילד להסעה. אין זמן /אפשרות לדבר עם הגננת לא בבוקר ולא בסוף היום. וגם כשגננת מדברת בטלפון, או שהיא עסוקה עם הילדים לא יכולה לענות או אם היא עונה מזכירה לי שהיא צריכה לחזור לילדים.
לא טוב לי בגן!!!!!!!!!
אני פשוט לא מוצת את עצמי, כי לא רוצה לפגוע בצוות וקשה לי עם זה שאני אפילו לא יודעת מה קורה עם הילד בגן. יש מחברת קשר, אין מילה אחד על הילד מהגננת. הילד שלי לא ממש יכול לספר איך היה בגן בגלל הקשיים שלו. כל פעם שאני שואלת אותו מה הוא עשה בגן התשובה "שיחקתי או בכיתי הרבה". על השאילה מה שיחק התשובה אותה שם המשחק כל יום. ו.....!
לי לא מספיק מה שהוא מספר.
השאילה: אם זה בסדר לעביר ילד מחינוך מיוחד לגן רגיל עם סייעת שזה שנה לפני כיתה א' ? אם זה יכול לעשות לו נזק בכלל? הוא ילד שמתקשה לקבל שינויים.
על תמליצי בבקשה לדבר אתם בכל זאת. כשאני מחליטה להסגר זה יוצא לי מכל הלב.
מבחינתי השנה הצוות ניכשל!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכ' סמדר ריינר - תגובה
סמדר ריינר05/09/2012שלום אוקסנה,
לא כל כך הבנתי את השאלה. את רוצה להעביר אותו או שהם רוצים להעביר אותו. את רוצה להעביר אותו כי את לא מסתדרת עם הגן?
אוקסנה, הגן הוא לא עבור הוהרים הוא עבור הילד. את לא אמורה לשהות שם ואין צורך לדבר עם הגננת מעבר למחברת הקשר. חשוב שאת תמצאי דברים נוספים לעשות במשך היום ותנסי להיות פחות עסוקה בילד ובגן שלו, יש עוד דברים שקורים, ויותר בריא גם עבורך וגם עבורו שתהיי קצת פחות עסוקה בו וחרדה סביבו. זה משפיע עליו ומלחיץ אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוקסנה05/09/2012שלום ותודה על תגובתך.
לא נוח לי עם החוקים החדשים בגן. הילד עם הקשיים ולנו לחורים יש זכות לדעת איך הילד בגן? ודרך הגב גם במחברת קשר הם לא משתמשים. השאילה שלי היא הייתה, אם אני מעבירה ילד מגן שיש בו 10 ילדים + שנה שנייה באותו גן + אותו צוות לגן רגיל עם סייעת זה יכול לעשות לו נזק? לילד יש קושי לקבל שינויים. בגלל זה זה חשוב לי לדעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
סמדר ריינר05/09/2012שלום אוקסנה,
בודאי שיש להורים זכות לדעת מה קורה בגן, אבל במידה. אם הם לא משתמשים במחברת הקשר - אולי זה אומר שאין משהו מיוחד לדווח עליו. את יכולה בקש שגם אם אין כלום, שירשמו שם שהכל בסדר. זה גם משהו.
לגבי שאלתך, אני לא מכירה את הילד ולכן זה לא מקצועי מצידי לענות. זה שקשה לו עם שינויים זה לא נתון מספיק כדי לקבל החלטה כזו. זה תלוי איזו מסגרת הוא צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)