כיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כיתה א'
    אליס
    05/09/2012

שלום!בן שלי עלה לכיתה א' ואני נתקלת בקושי עם אירגון של סדר יום חדש(הכנת שיעורי בית וזמן שינה בשעות מוקדמות יותר)...הוא מגיע הביתה ב 14.30 מביה"ס נח משהו כמו שעה ואז בא הקושי...הוא לא מוכן לשבת ולעשות את שיעורי הבית שלו עד שאני בצורה מאוד תקיפה מעבירה לו מסר שאין מה לעשות והוא יושב. וגם אז זה לוקח לו המון זמן... הוא יכול על דף אחד של כתיבה לשבת המון שעות(כמובן הוא קם באמצע או מסתכל לצדדים או כל פעם יש לו תירוץ אחר למה הוא לא יושב להכין...).ניסיתי כמה פעמים להבהיר לו שללמוד בביה"ס זה הרבה אחריות וזה כבר לו גן,אך בכל זאת למחרת אותו סיפור.מה עליי לעשות?איך לעזור לו להתמודד עם כל המצב הזה?שיבין שזו מציאות חדשה עכשיו וצריך לוותר על דברים שאהב לעשות יום ביומו אבל פשוט אין לו זמן עכשיו כי הוא צריך לעשות שיעורים.איך לגרום לו להרגיש שזו אחריות שלו ואמא לא צריכה לדאוג שהוא לא יכין את השיעורים.וכמובן לא הייתי רוצה להיות כמו שוטרת ופוחדת שהוא ישנא כך את כל הקשור לביה"ס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיתה א' - תגובה

סמדר ריינר
    05/09/2012

שלום אליס,
    את צודקת, במאת אין טעם שתהפכי לשוטרת. חשוב שגם תצטיידי בסבלנות, עברו רק שבועיים מתחילת כיתה א', מותר לתת לו זמן להסתגל, לעשות לאט לאט, וכו'. אני מציעה שתסתפקי בהלזכיר לו, ולעמוד לרשותו אם הוא צריך עזרה, ואם הוא לא עושה לתת למורה להתמודד איתו למחרת. עם המזן הוא ירגיש לא נעים בכיתה כשאחרים עושים והוא לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו