גבולות גוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גבולות גוף
    ואגוס
    06/09/2012

כשהוא היה בגן פרטי, והיועצת אמרה משהו על גבולות גוף, האמת שפשוט התבאסתי להקשיב לה. יש עניין כזה של יועצות..
    עכשיו הוא כבר בגן טרום טרום, כולה שבועיים, והגננת שנראית לי שילוב של צעירה-עם-התלהבות ביחד עם מלאת-חום-ואמפתיה וגם אשת-חינוך-מודעת
    אמרה שהיא רוצה לשוחח איתנו בגלל "עניין עם הגדרת גבולות גוף שאפשר לעבוד עליו בבית"

הוא ילד מקסים, פעיל (מאד), אוהב לגעת, רגיש לאנשים ורגשות, פחדים אופיינים לגיל, זכרון מעולה, כספית!! פטפטן עם אוצר מילים למות. לא סולד מחומרים כלשהם או לכלוך. בלי תחושתיות יתר (ואני לא חושבת שיש לו תת תחושתיות), אבל מתפזר- צריך לפעמים "לתפוס אותו". דעתן.מדמיין. תמיד חשבתי שיום יבוא וה"שובב" יקרא ע"י אנשי החינוך "קשיי רכוז" (אבל בהצגות הוא מרותק!)

לפני שאני מתחילה לחפור לעצמי בראש, מה - זה - אומר "עניין של גבולות גוף"? לשבת במפגש ולגעת בשיער של מישהו אחר? לעבור ליד אחותו התינוקת ולהיות חייב לתפוס לה משהו? כולה בן 3.5...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולות גוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות גוף - תגובה

סמדר ריינר
    06/09/2012

שלום לך,
    אולי כדאי שפשוט תשאלי את הגננת למה היא מתכוונת. שתפרט דוגמאות, היכן היא רואה בעיה עם גבולות הגוף שלו בגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו