מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבולות גוףואגוס06/09/2012
כשהוא היה בגן פרטי, והיועצת אמרה משהו על גבולות גוף, האמת שפשוט התבאסתי להקשיב לה. יש עניין כזה של יועצות..
עכשיו הוא כבר בגן טרום טרום, כולה שבועיים, והגננת שנראית לי שילוב של צעירה-עם-התלהבות ביחד עם מלאת-חום-ואמפתיה וגם אשת-חינוך-מודעת
אמרה שהיא רוצה לשוחח איתנו בגלל "עניין עם הגדרת גבולות גוף שאפשר לעבוד עליו בבית"
הוא ילד מקסים, פעיל (מאד), אוהב לגעת, רגיש לאנשים ורגשות, פחדים אופיינים לגיל, זכרון מעולה, כספית!! פטפטן עם אוצר מילים למות. לא סולד מחומרים כלשהם או לכלוך. בלי תחושתיות יתר (ואני לא חושבת שיש לו תת תחושתיות), אבל מתפזר- צריך לפעמים "לתפוס אותו". דעתן.מדמיין. תמיד חשבתי שיום יבוא וה"שובב" יקרא ע"י אנשי החינוך "קשיי רכוז" (אבל בהצגות הוא מרותק!)
לפני שאני מתחילה לחפור לעצמי בראש, מה - זה - אומר "עניין של גבולות גוף"? לשבת במפגש ולגעת בשיער של מישהו אחר? לעבור ליד אחותו התינוקת ולהיות חייב לתפוס לה משהו? כולה בן 3.5...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות גוף - תגובה
סמדר ריינר06/09/2012שלום לך,
אולי כדאי שפשוט תשאלי את הגננת למה היא מתכוונת. שתפרט דוגמאות, היכן היא רואה בעיה עם גבולות הגוף שלו בגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)