טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ילדה בכיתה ג' בת 8. היא רזה , ובגובה ממצוע לילדה בגילה.(פניתי לרופא והיא בסדר לילדה בגילה) הבנות בכיתה יחסית אליה גבוהות ומלאות. כל פעם מזכירים לה שהיא הכי נמוכה בכיתה, והילדה מאוד נעלבת . אני מסבירה לה שכל אחד בנוי אחרת ולא כולם דומים. מה עלי לעשות האם לפנות למורה ? אני לא יודעת איך להתמודד עם זה. תודה אושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אושרת, חשוב לבודק את הפרוםורציות של העניין הזה. האם זה משהו שמזכירים לה מדי פעם אבל מעבר לזה יש לה חברות, וסה"כ קוב היום עובר בסדר? םא זה כך הייתי מנחה אותה להתעלם מזה, וללמוד לקחת הערות של ילדים בפרופורציות, לזכור שבשאר היום שיחקה ונהנתה ואין צורך להתייחס בהכרח לכל הערה. וכן מה שאמרת לה זה גם בסדר. אם מדובר בסוג של חרם או הצקות אינטנסיביותאז יש מקום לדבר עם המורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד