ילד שמפריע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שמפריע
    אלינה
    06/09/2012

ילד שלי תלמיד כיתה א' מספר לי שהוענש ע"י המורה כי הוא קם במהלך השיעור כמה פעמים...על שאלה שלי למה הוא קם הוא עונה שילד שיושב לידו מציק לו(יורק עליו וצועק באוזן)ושממש לא נעים לו לשבת לידו...כשהוא קם מורה הענישה אותו ושמה אותו בפינה!.בדר"כ ילד שלי מאוד ממושמע וקצת מוזר לי שבמהלך שבועיים הוענש כבר כמה פעמים.יש לי 3 שאלות...האם זהו עונש ליגיטימי ומקובל בבתי הספר(הרי זו השפלה מול כל הכיתה)?מה האלטרנטיבה לעונש זה?האם לדבר עם מורה על העברת מקום ישיבה של בני או לתת לו להתמודד עם המצב הזה בלי להתערב?אודה על תשובתכם המקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שמפריע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמפריע - תגובה

סמדר ריינר
    07/09/2012

שלום אלינה,
    זה אכן עונש שנהוג בבית הספר. אני חושבת שכדאי שתנסי לברר עם המורה מה קורה, ותסבירי לה את הצד של הבן. יוכל להיות שיהיה לה מה לחדש לך והבן שלך לא מספר את כל האמת ויכול להיות שהיא תלמד ממך ותבין את המצב אחרת ותפעל אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו