הסתגלות לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן
    שרון
    07/09/2012

שלום, ביתי בת שנה ו-10 חודשים,הייתה ב-8 חודשים האחרונים אצל הסבתות ונכנסה לגן לפני כשבועיים. היא ילדה עצמאית ומפותחת מאד לגילה, מדברת שוטף ומביעה עצמה באופן ברור לחלוטין. הגן נהדר (הגדולה הייתה בו) ויש לי בטחון מלא בצוות.
    מהיום הראשון כבר הסתדרה מצויין וכך במשך 3 ימים נוספים הכל היה נהדר. בסוף שבוע הקיאה אבל הייתה בסדר ולכן שלחתי אותה גם בראשון לגן והבנתי שהיה לה קצת קשה (ביקשה אותי עם קצת בכי), ביום שני היה בסדר וביום שלישי כבר שהתקרבנו לגן החלה לבכות ובסוף ממש אחת הגננות הייתה צריכה לקחת אותה ממני כי אחזה בי ממש חזק.
    בהמשך היא שילשלה ולקחתי אותה באמצע היום הביתה, למיטב הבנתי לא הרגישה טוב ולכן אולי בכתה בבוקר...בכל מקרה היא כבר שלושה ימים בבית בשל השילשולים, וכשאני מזכירה את הגן ומדברת על כך שתבריא נחזור לגן היא ממש מתבעטת אומרת לא רוצה וכמעט בוכה, אני שוקלת כיצד לנהוג עכשיו כשאחזיר אותה לגן, ברור לי שהיא תתנגד בתוקף, יש איזה עצה למה לעשות? היא בעצם כבר מכירה את הגן האם לשים אותה להגיד שלום וללכת או להתחיל קליטה חדשה מהתחלה כלומר לבוא להיות כמה שעות איתה וללכת איתה אחר כך וכך בהדרגה, או אולי אפילו לשלוח את בעלי איתה לגן כך שהפרידה תהיה קלה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן - תגובה

סמדר ריינר
    07/09/2012

שלום שרון,
    מעניין מדוע את חושבת שהפרידה תהיה קלה יותר עם בעלך? אם זה כך זה מרמז שיש משהו בקשר שלכן שלא מאפשר פרידה קלה...אם את חושבת מהכרותך אותה ואת בעלך שזה מה שיעזור אז אולי כדאי באמת. מדוע לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו