טיקים=פסיכ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיקים=פסיכ
    אני
    08/09/2012

שלום, בני בן 7 החל לנשוף על הידיים ועל הרגליים שלו. אני חושבת שאלו "טיקים" חדשים כי בעבר היו טיקים קוליים ואחרים והם מתחלפים. קבענו תור לנוירולוג אך זה רק בינואר. מרפאה בעיסוק ששמעה על זה (היא לא מכירה את הילד) אמרה שכדאי לפנות לפסיכיאטר. האם באמת צריך לפנות לפסיכיאטר? יש לציין שהיה בעבר בתראפיה באמנות עקבל גמגום והתראפיסטית אמרה שכבר אין צורך להמשיך לבוא.הגמגום כמעט ונעלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים=פסיכ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים=פסיכ - תגובה

סמדר ריינר
    08/09/2012

שלום לך,
    כמובן שאני לא יכולה בלי להכיר את הילד ורק על סמך הפרטים שנתת לקבוע האם הוא צריך לראות פסיכיאטר. אם אתם מוטרדים אולי כדאי לקבוע תור ליתר ביטחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התכוונתי שתגידי אם הוא צריך

אני
    09/09/2012

אלא באופן כללי האם כשיש טיקים הפניה צריכה להיות אל פסיכיאטר או אל נוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התכוונתי שתגידי אם הוא צריך - תגובה

סמדר ריינר
    10/09/2012

שלום לך,
    כאשר יש טיקים הפניה היא לנוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו