טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן 7 החל לנשוף על הידיים ועל הרגליים שלו. אני חושבת שאלו "טיקים" חדשים כי בעבר היו טיקים קוליים ואחרים והם מתחלפים. קבענו תור לנוירולוג אך זה רק בינואר. מרפאה בעיסוק ששמעה על זה (היא לא מכירה את הילד) אמרה שכדאי לפנות לפסיכיאטר. האם באמת צריך לפנות לפסיכיאטר? יש לציין שהיה בעבר בתראפיה באמנות עקבל גמגום והתראפיסטית אמרה שכבר אין צורך להמשיך לבוא.הגמגום כמעט ונעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, כמובן שאני לא יכולה בלי להכיר את הילד ורק על סמך הפרטים שנתת לקבוע האם הוא צריך לראות פסיכיאטר. אם אתם מוטרדים אולי כדאי לקבוע תור ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד