שעת כיבוי אורות לילד בכיתה ז'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שעת כיבוי אורות לילד בכיתה ז'
    ניר
    09/09/2012

אני ואישתי חלוקי דעות לגבי השעה, מה עוד שלוקח לילד זמן להרדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעת כיבוי אורות לילד בכיתה ז' - תגובה

סמדר ריינר
    10/09/2012

שלום ניר,
    אולי תרחיב קצת כדי שנבין מה הדיעות שלכם בדיוק ועל מה אתם חלוקים? זה לא שיש שעה שכולם הולכים בה לישון בכיתה ז'. כך שבלי פרטים קשה להתייחס לשאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעבר

ניר
    10/09/2012

יש לאשתי ילד ADHD מטופל בהמון מסגרות הוא לא ילד שלי.
    אני אישית מאוד לא מתחבר אליו.

אני הייתי רוצה יותר מאינרטרסים אישיים שילך מוקדם ולאישתי אין בעיה שהילד ישב בסלון גם עד 11 בלילה.

לאור הדברים חשבתי לבחון מה השעה הרצוייה והראוייה שילד ילך לחדרו לישון ומה שעת כיבוי האורות לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעבר - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2012

שלום ניר,
    זה יפה שאתה כן ומודה שבעצם העניין הוא יותר האינטרנסים שלך. בעיקרון בגיל הזה, כדאי בשעה תשע וחצי עשר הילד ילך לישון. זה תלוי כמובן גם באיזה שעה הוא צריך לקום, מה מרחק ההליכה מבית הספר ואם יש הסעה. אם הילד מתעורר בסדר בבוקר ואין בעיית עייפות במשך היום. אין שעה שבה הוא צריך להיות בחדר. זה עניין של חוקים של הבית.
    נראה לי שהעניין הוא יותר בניך לבין אישתך לגבי איך קובעים את החוקים של הבית ואיך לומדים להסתדר עם הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו