ילד בן 3.5 עם כמה שאלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3.5 עם כמה שאלות
    מילה
    10/09/2012

יש לי ילד בן 3.5 שעלה לגן עירייה , (יש לו אח בן שנתיים) הוא גמול אך תקופה קצרה לפני הכניסה לגן הוא לא היה מוכן לעשות קקי בשרותים רק בתחתון, עכשיו מה שקורה בגן הוא כנראה מתאפק ורק שמגיע הביתה הוא עושה קקי בתחתון, אני כבר נורא מיואשת מהנושא הזה של הקקי,
    בזמן האחרון הוא נורא עצבני וכועס ובוכה מכל דבר קטן , למשל שמבקש משהו ואני לא מסכימה לתת הוא בוכה נורא ומתרגז, גם הוא נורא עייף כי לא ישן צהריים אבל ההתנהגות שלו נורא השתנתה. לא יודעת לפעמים איך להתנהג איתו.
    דבר נוסף: בגן אני רואה ילדים שהם קצת יותר גדולים ממנו בכמה חודשים אבל אני רואה שהם עובדים על המחשב ומשחקים בכל מיני משחקים של מספרים וקוראים מספרים ועובדים יפה במחשב, הבן שלי לא מראה לי שהוא בכלל מתעניין בזה ולא כלכך מכיר את המספרים כי כמה שאני מנסה הוא לא מוכן לשחק במשחקים של למידה .
    יותר פאזלים הרכבות ציור אבל לא משחקי למידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3.5 עם כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3.5 עם כמה שאלות - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2012

שלום מילה,
    זה בסדר גמור שבנך לא אוהבת משחקי למידה. הו אעוד קטן ולא חייב. לגבי הבעיה של ההתהנגות והקקי, בנך סובל מאנקופרזיס, וכדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו