adhd

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• adhd
    אנונימי
    11/09/2012

הבת שלי בת 13, מאובחנת adhd, בעיית ביקור סדיר חמורה ביותר, יש לי התחושה שהיא סובלת מבעייה רגשית-נפשית, היא סובלת מהתפרצויות זעם בלתי נשלטות, היא פרובוקטיבית מאוד (רק בבית), אנטי קיצוני במיוחד לכל מה שקשור לביה"ס, יכול להיות שישנו פחד גדול מהסביבה, אלימה מילולית כשהיא בהתקף זעם, מתחילה טיפול אצל פסיכוטרפיסטית מטעם הרווחה, לא מטופלת בטיפול תרופתי, מכיתה א ועד היום לא הסתדרה במסגרת חינוכית רגילה, היתה תקופה ארוכה ביסודי דחויה חברתית. חושבת שכולם שונאים אותה ושהיא לא רצויה.
    מאיפה להתחיל? אני יודעת שסידור כמו פנימיה לא יואיל לה, היא לא עצמאית, היא מאוד לא בוגרת לגילה,
    איך לגרום לה להבין שהיא חייבת ללכת לבי"ס? עליי לציין כי אנו מנהלים איתה המון שיחות וכל המשפחה משתפת פעולה בעניין.
    איך אפשר לעזור לה להיות כמו כולם? לא להיות כל כך פובית חברתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    adhd

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• adhd - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2012

שלום לך,
    מאחר ובתך מתחילה טיםול אצל פסיכותרפסיטית, כדאי ומומלץ להפנות את כל השאלות החשובות שאתה מעלה בפניה, היא זו שאמורה להכיר את הילדה ולתת המשלצה יסודית ומעמיקה לגבי מה טובתה. לא רצוי להתייעץ בםפוורם באינטרנט שבו המענה שיטחי וכללי כאשר יש אופציה הרבה יותר מפורטת ושבה מכירים את הילדה באוםן אישי ואמורה לתת את המענה זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו