מניות ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מניות ילדים
    דייאנה
    11/09/2012

שלום,
    הבת שלי בת 3, ולאחרונה התחילה לשכב על הבטן, לשם את היד בין הרגליים ולזוז.
    הבהרנו לה כמה פעמים (תמיד בנועם) שלא יפה להתנהג ככה ליד אנשים,אפילו דברנו על המושג "פרטיות", שיש דברים שלא עושים ליד כולם, כמו קקי ופיפי... ממש לפי הספר, אבל היא ממשיכה.
    לפעמים נראה לי שהיא מתנהגת ככה בכוונה לעצבן אותנו. סבתא שלה שומרת עליה בשעות הצהריים עד שאני חוזרת מהעבודה, ורק אצלה היא עושה זאת שוב ושוב ולא מפסיקה.
    גם בבית היא היתה עושה כך אבל אחרי שדברנו היא הפסיקה עם זה, מישום מה בבית של סבתא היא ממשיכה.
    המצב הזה ממש לא נעים לנו, ומפריע לי שגם אחרי שאומרים לה להפסיק היא לא מפסיקה, גם שמענשים אותה (לדג' מכבים את הטלויזה).
    הבת שלי ממש נבונה וחכמה ובאמת ילדה מתוקה (מאוד ממושמעת), ולכן אני לא מבינה למה דווקא בנושא הזה היא כ"כ עקשנית.
    מה לדעתך כדאי לעשות? תודה וסליחה על האריכות...
    דיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניות ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניות ילדים - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2012

שלום דיאנה,
    הילדה שלך לא עקשנית והיא לא עושה את זה כדי לעצבן אתכם, היא כנראה מאוננת כדי להרגיע את עצמה. חשוב לפנות לטיפול בהקדם ולבדוק מה מציק לה ואת מה ההתנהגות הזו אמורה להרגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו