ילדי בן 5.5 שנגע בישבנה של ילדה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדי בן 5.5 שנגע בישבנה של ילדה בגן
    לילך
    11/09/2012

יש לי ילד בן 5.5 ,היום כששבתי מעבודתי בכדי לקחת אותו מהגן פנה אלי ואל בני בכעס אבא
    של ילדה מהגן וטען שבני כל הזמן נוגע לה בישבן מאוד התביישתי התנצלתי וביקשתי מבני שיתנצל ושיבטיח שלא יעשה זאת שוב וכך עשה.
    אני תמיד מסבירה לבני שהגוף הוא אישי ופרטי ושאסור לו לגעת באף אחד ללא רשות ולאף אחד אסור לגעת בו.
    כששאלתי את בני מדוע עשה זאת הוא אומר :"כי רציתי"
    הסברתי לו שוב שאסור לו להתנהג כך והענשתי אותו
    בשנה שעברה בגן הגננת גם פנתה אלי פעם אחת ואמרה שילדי משחק עם חבריו הוא לפעמים מחבק אותם וכשהוא מדבר איתם הוא מתקרב אליהם דבר שהציק לחבריו.
    ילדי הוא ילד טוב ומקסים שמקבל תמיד חום אהבה חיבוקים ונישוקים
    אני יודעת שבגיל הזה הילדים מגלים את עצמם מבחינה מינית אבל האם ההתנהגות של בני נורמלית?, איך עליי להגיב ?
    אודה לכם על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדי בן 5.5 שנגע בישבנה של ילדה בגן - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2012

שלום לילך,
    נשמע שיש משהו חריג בתהנהגותו של בנך שחורג מסקרנות מינית נורמלית אצל ילדים, וזה בא לידי ביטוי בכך שהוא כופה את עצמו בצורה לא נעימה על ילדים, ועוד אחרי שנאמר לו לא לעשות את זה. אני לא ממליצה לע עונשים, עונשים בדרך כלל לא עוזרים, ורק מחמירים את הבעיות שבהם מנסים לטפל. אני חושבת שכדאי לפנות לטיפול אצל איש מקצוע בהקדם, כדי לברר מהיכון נובעת ההתנהגות הזו, ואיך אפשר למנוע אותה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה שזו בעיה של מיניות

yael
    12/09/2012

אלא יותר של אימפולסיביות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה שזו בעיה של מיניות - תגובה

סמדר ריינר
    12/09/2012

שלום גליה,
    בעיות בהתנהגות המינית בדרך כלל באות לידי ביטוי בצורה אימפוליסיבית. האיבפולסיביות ואי שליטה בדחפים הם חלק מהבעיה כשיש התנהגות מינית בלתי מותאמת. עדיין העובדה שהאימפולסיביות הולכת למקום מיני, מדאיגה ומצריכה בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו