בת שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים וחצי
    מילי
    12/09/2012

ביתי בת שנתיים ו 5 חודשים ועדיין מבקשת הרבה להיות על הידיים של אבא שלה, במיוחד אחרי הגן אבל מבחינתה זה יכול להימשך גם כל אחה"צ. בגן היא בין הגדולים ומאוד מנהלת את העניינים ומרגישה גדולה. יכול להיות שזה קשור לכך? היא עדיין לא מדברת שוטף לגמרי: חסרות לה מילים ולפעמים היא מתקשה להסביר את עצמה ומתרגזת. כשהיא בוכה ללא סיבה נראית לעין או אחרי שהורידו אותה מהידיים (אפילו אם ממשיכים לחבק אותה או לשבת לידה). במקרים האלה אנחנו מציעים לה ללכת להירגע במיטה וזה בד"כ עובד. היא נרגעת וחוזרת, אתמול אפילו ביקשה בעצמה ללכת להירגע במיטה. יש לי מספר שאלות: האם הצורך להיות כ"כ הרבה על הידיים הוא סביר לגילה? האם להילחם בזה או לזרום? (אבא שלה מאוד נלחם בזה ואני לא בטוחה שזה נכון) מה עושים עם התקפות הבכי האלה בגיל הזה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    12/09/2012

שלום מילי,
    הצורך להיות הרבה על הידיים בגיל הזה הוא כבר פחות סביר. זה טבעי ונורמלי שיהיו תקופות כאלה אבל אם זה נמשך כל הזמן זה לא אמור להיות כך, וטוב שאתם מציבים גבול ונראה שהוא גם עובד. אני לא כל כך מבינה מה השאלה כי נראה מצאתם את הדרך הנכונה והיא עובדת לכם, אני בעד מה שעובד. לא נראה לי שיש חשש שזה גורם נזק לילדה, תמשיכו כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו