מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה עם אופי קשהנטליה19/09/2012
שלום רב!
בתי בת 5,מאז שהיתה תינוקת היתה מאוד קשורה אליי, פחדה מזרים, מפרדה מאוד קשה בגן ורצתה לעשות הכל רק איתי אפילו שאהיה איתה בחוג. יש לה עוד שני אחים קטנים (2.5 ו8 חודשים). היום היחס שלה אליי הואט מאוד מוזר, מצד אחד היא עדיין כשורה אליי מאוד מצד שני כל דבר קטן שקורה לה לדוגמא אם היא מועדת או נופלת ישר היא מתחילה לנסות להכאיב לי (להרביץ), בנוסף היא לא מסוגלת לקבל משהו שהוא לא מה שהיא רוצה, היא המתחילה ישר לצרוח שנשמע כמו לנבוח.. לתרוק דלתות, לשבור דברים, אם זה קשור חבגדים לקרוע את הבגדים בקיצור ממש להיתפרע בהצורה מוגזמת. ללכת איתה לרופא זה ממש משימה בלתי אפשרית, היא רק נכנסת לחדר ומתחילה לבכות ולצרוח בצורה מוגזמת לגמרי ואפילו בדיקת גרון פשוטה זה משהו שאי אפשר לעשות לה בלי להחזיק ידיים ורגליים, שלא נדבר על בדיקת דם (שלא עשינו מגיל שנה) או רופא שיניים (כנ"ל).
איך אני לשפר את הגישה אלייה.. אמא מודאגת וזועקת לעזרה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה עם אופי קשה - תגובה
סמדר ריינר19/09/2012שלום נטליה,
בדרך כלל זה לא עניין של אופי קשה של הילד, אלא קושי של ההורים להציב גבול, או כמו שאמרת, לדעת איך לגשת אל הילד.
ממה שאת מתארת כרגע, נשמע שהגעתם למצב חמור, ואם לא תטפלו בכך בהקדם, זה עלול להחמיר.
לכן, אני ממליצה לך לפנות בהקדם להדרכת הורים כדי להתחיל ולהתמודד אחרת.
את יכולה לפנות לפסיכולוג או לפסיכורתפיסט שעובד עם ילדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! שאלה נוספת...
נטליה19/09/20121.אנחנו גרים עם אמא שלי באותו בית והיא די נוהגת להתערב לי ולבעלי בחינוך ואפילו לעשות דברים הפוכים ממה שאנחנו עושים לעיתים... האם זה יכול להשפיע על ההתנהגות של בתי?
2.איפה ניתן לקבל טיפול לבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! שאלה נוספת... - תגובה
סמדר ריינר19/09/2012שלום נטליה,
בודאי שההתערבות של אימך משפיעה על הבעיה, כיוון שהיא מורדיה מהסמכות שלך ולא מאפשרת לך להציב גבולות כנדרש.
כמו שציינתי את יכולה לפנות לפסיכולוג או לפסיכותרפיסט שעובד עם ילדים.
את יכולה לפנות דרך קופת החולים שאת חברה בה ולברר למי הם יכולים להפנות אותך אז זה במחיר מסובסד, או דרך מרפאה ציבורית של משרד הבריאות באיזור מגורייך ואז זה בחינם ,או בואופן פרטי לפי המלצות מכרים או לאחת ממנהלות הפורום שעובדת באיזור שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)