טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני במצב תקוע. יש לי חברה בשם ניצן שהבטחתי לה שאהיה חברה שלה כל השנה . הייתה לי חברה בכיתה ד' שהיינו החברות הכי טובות ונפרדתי ממנה. רציתי לחזור אליה וזו בעייתי. ניסיתי יום אחד לא להיות עם ניצן והיא סיבכה אותי במצב של ללכת למנהל שאת חפה מפשע. אז אני חזרתי לחברה שלי בלי שניצן תדע אבל אני רוצה שניצן תדע כי היא מנסה להפריד ביני לבין חברה שלי. היא מקנאה. אני מפחדת שאני אסתבך שוב ושוב בגלל שאני לא איתה. בבקשה עזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה, כמובן שאת לא יכולה להיות מאויימת על ידי חברה ולהיות חברה שלה בכוח. למעשה החברה שלך מאיימת עלייך וסוחטת אותך. חשוב שתיפני לעזרת מבוגר ותסבירי את מצבך, למשל יועצת בית הספר. כך חברתך ניצן לא תוכל להלשין עלייך כשאת חפה מפשע כי בבית הספר יבינו את המצב וביינו מי צודק. נסי לקבל עזרה, ובשום אופן על תסכימי שיאיימו עלייך. מותר לך שיהיו לך יותר מחברה אחת, חברות זה לא נישואין, ואם יש לך שתי חברות זו לא בגידה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד