תקועה בת 11

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקועה בת 11
    דנה
    19/09/2012

היי,
    אני במצב תקוע. יש לי חברה בשם ניצן שהבטחתי לה שאהיה חברה שלה כל השנה . הייתה לי חברה בכיתה ד' שהיינו החברות הכי טובות ונפרדתי ממנה. רציתי לחזור אליה וזו בעייתי. ניסיתי יום אחד לא להיות עם ניצן והיא סיבכה אותי במצב של ללכת למנהל שאת חפה מפשע. אז אני חזרתי לחברה שלי בלי שניצן תדע אבל אני רוצה שניצן תדע כי היא מנסה להפריד ביני לבין חברה שלי. היא מקנאה. אני מפחדת שאני אסתבך שוב ושוב בגלל שאני לא איתה. בבקשה עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקועה בת 11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקועה בת 11 - תגובה

סמדר ריינר
    19/09/2012

שלום דנה,
    כמובן שאת לא יכולה להיות מאויימת על ידי חברה ולהיות חברה שלה בכוח. למעשה החברה שלך מאיימת עלייך וסוחטת אותך. חשוב שתיפני לעזרת מבוגר ותסבירי את מצבך, למשל יועצת בית הספר. כך חברתך ניצן לא תוכל להלשין עלייך כשאת חפה מפשע כי בבית הספר יבינו את המצב וביינו מי צודק. נסי לקבל עזרה, ובשום אופן על תסכימי שיאיימו עלייך. מותר לך שיהיו לך יותר מחברה אחת, חברות זה לא נישואין, ואם יש לך שתי חברות זו לא בגידה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו