אוננות כפייתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות כפייתית
    רות
    20/09/2012

שלום וברכה,
    איני יודעת אם הגעתי למקום הנכון, מקווה שלפחות תדעו לאן להפנות אותי.
    ביתי הבכורה (מתוך 5) בת 11. בגיל 4 וחצי אני ואביה המגרשנו ואני נשאתי כשנה אחר כך. מאז גיל מאוד צעיר בכל פעם שישבה על כיסא פלסטיק, היא התנועעה בצורה אובססיבית על הכסא. בהתחלה התעלמנו, בגיל יותר מאוחר הפננו אותה לעשות זאת בחדרה. המצב רק מחמיר עם השנים. כיום במשך כל היום בכיתה היא נעה באובססיביות על קצה הכסא. התגובות קשות מצד המורה והחברות וזה גם מפריע לה אך היא טוענת שלא מסוגלת להפסיק למרות שמאוד רוצה. היא מבקשת עזרה. כשאני שואלת אותה מה היא מרגישה כשהיא עושה זאת היא טוענת שזה עוזר לה לריכוז ועושה לה כיף באיבר המין. יש לציין שהיא עושה זאת עד כאב וכל הרגליים שלה מאוד אדומות וכואבןת. פרט לכך היא ילדה מקסימה ואהובה. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות כפייתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות כפייתית - תגובה

סמדר ריינר
    21/09/2012

שלום רות,
    עליכם לפנות לטיפול דחוף. אתם יכולים לבדוק עם פסיכולוגית בית הספר לגבי השירותים הטיפוליים הקיימים באיזורכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו