טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה, איני יודעת אם הגעתי למקום הנכון, מקווה שלפחות תדעו לאן להפנות אותי. ביתי הבכורה (מתוך 5) בת 11. בגיל 4 וחצי אני ואביה המגרשנו ואני נשאתי כשנה אחר כך. מאז גיל מאוד צעיר בכל פעם שישבה על כיסא פלסטיק, היא התנועעה בצורה אובססיבית על הכסא. בהתחלה התעלמנו, בגיל יותר מאוחר הפננו אותה לעשות זאת בחדרה. המצב רק מחמיר עם השנים. כיום במשך כל היום בכיתה היא נעה באובססיביות על קצה הכסא. התגובות קשות מצד המורה והחברות וזה גם מפריע לה אך היא טוענת שלא מסוגלת להפסיק למרות שמאוד רוצה. היא מבקשת עזרה. כשאני שואלת אותה מה היא מרגישה כשהיא עושה זאת היא טוענת שזה עוזר לה לריכוז ועושה לה כיף באיבר המין. יש לציין שהיא עושה זאת עד כאב וכל הרגליים שלה מאוד אדומות וכואבןת. פרט לכך היא ילדה מקסימה ואהובה. מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד