שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    שירלי
    23/09/2012

יש לי ילד בן שנתיים ו- 3 חודשים ואני עכשיו בהריון ונמצאת בשמירת הריון בבית חולים ויש סיכוי שזה יימשך עד ללידה (אני בשבוע 28)
    מי שנמצא עם הילד זה גן עד רבע ל- 4 (עד עכשיו הוא היה חצי יום והוספנו עוד שעות כי לא הייתה ברירה אז זה די חדש לו) ולסירוגין אחותי , גיסתי , בעלי אוסף אותו מדי ערב בסביבות 7 והוא מכין אותו בבוקר גם לגן ומטפל בכל סידורי השינה ואוכל בוקר ערב
    השאלה שלי - מה הריחוק שלי ממנו עושה לו מבחינה ריגשית ופסיכילוגית
    אנו נפגשים לשעה קלה כמעט מדי יום לפעמים קצת פחות משעה
    איך נוהגים במצב כזה ? שאני בבית חולים והוא רחוק
    מה עלי לעשות איתו במפגש , לאמר לו
    והאם זה משאיר בו איזהשהוא נזק ריגשי או נפשי התקופה הזה
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

סמדר ריינר
    24/09/2012

שלום שירלי,
    אני לא חושבת שהעיסוק בשאלה האם זה גורם לו נזק נפשי מועיל לך כרגע. ואם כן, אז מה? את יכולה לשנות את המצב?
    מה שחשוב כרגע הוא שאת תשמרי על עצמך במצב כמה שיותר רגוע, גם בשבילו וגם בשביל התינוק או התינוקת שבבטן, ולא תטרידי את עצמך בשאלות של אשמה שאין לך מה לעשות איתה.
    כשאת נפגשת איתו חשוב שתהיי רגועה כמה שיותר, כמה שפחות מוטרדת, שהוא ירגיש שאת שמחה לקראתו, אפשר לבקשמ מי שמביא אותו שיביא משחקים שלו מהבית ותשחקו ביחד ושתעשו משהו נעים שאתם רגילים ואוהבים במידת האפשר.
    ככל שאת תהיי יותר רגועה ושמחה כך הריחוק ביניכם יפגע בו פחות.
    בהצלחה, ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו