ילד נפצע בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד נפצע בגן
    מירב
    29/09/2012

רציתי להתייעץ...
    היום כשהגעתי לאסוף את בני בן השנה וחצי מהגן, מצאתי אותו ישן (מה שלא קורה בימי שישי) והגננת אמרה לי די באדישות ״אל תבהלי, הוא נפל היום ויש לו פצע מתחת לאף. הוא בכה קצת. ראיתי אותו ונבהלתי. האף כולו אדום ונפוח ומתחתיו פצע מדמם. לקחתי אותו הביתה והמחשבות לא עוזבות אותי. הפצע נראה רציני לאדישות שסיפרו לי עליו. אני מתלבטת עם עצמי אם הייתי רוצה שיתקשרו אלי כשזה קורה. אני בטח אבהל נורא ואבוא לקחת אותו באותו הרגע.
    האם כדאי להגיד משהו לגננת לגבי האדישות לפציעה ומדוע לא התקשרו לספר לי כשזה קרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד נפצע בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד נפצע בגן - תגובה

סמדר ריינר
    29/09/2012

שלום מירב,
    כן. אני חושבת שזכותך לדעת כשמשהו כזה קורה, יותר כדי לדעת שאת יכולה לסמוך על הגן מאשר באמת תוכלי לעשות משהו באותו רגע. באופן שזה נעשה זה גורם לך להרגיש שהמעיטו מחומרת העניין ושאולי לא השגיחו ומנסים לכסות על זה. ואת צודקת שזה לא נותן הרגשה רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו