טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי להתייעץ... היום כשהגעתי לאסוף את בני בן השנה וחצי מהגן, מצאתי אותו ישן (מה שלא קורה בימי שישי) והגננת אמרה לי די באדישות ״אל תבהלי, הוא נפל היום ויש לו פצע מתחת לאף. הוא בכה קצת. ראיתי אותו ונבהלתי. האף כולו אדום ונפוח ומתחתיו פצע מדמם. לקחתי אותו הביתה והמחשבות לא עוזבות אותי. הפצע נראה רציני לאדישות שסיפרו לי עליו. אני מתלבטת עם עצמי אם הייתי רוצה שיתקשרו אלי כשזה קורה. אני בטח אבהל נורא ואבוא לקחת אותו באותו הרגע. האם כדאי להגיד משהו לגננת לגבי האדישות לפציעה ומדוע לא התקשרו לספר לי כשזה קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירב, כן. אני חושבת שזכותך לדעת כשמשהו כזה קורה, יותר כדי לדעת שאת יכולה לסמוך על הגן מאשר באמת תוכלי לעשות משהו באותו רגע. באופן שזה נעשה זה גורם לך להרגיש שהמעיטו מחומרת העניין ושאולי לא השגיחו ומנסים לכסות על זה. ואת צודקת שזה לא נותן הרגשה רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד