לא שקטה לגבי גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא שקטה לגבי גן
    חנה
    29/09/2012

ביתי הת 3 וחצי,החלה השנה ללכת לגן טרום חובה.היום כאשר שיחקה איתי עם בובות כאשר אחת הבובות היכתה בובה אחרת ,היא אמרה:"ננעל אותה בחדר",התפלאתי כי לא השתמשה עד כה בביטוי זה,וגם לא היה לי ברור מדוע בחרה לאמר זאת.שאלתי אותה מי נועל בחדר?,והיא סיפרה שבגן כאשר אחת הילדות השתוללה והעיפה חול בארגז החול הסייעת נעלה אותה לבד בגן.אני מאוד לא שקטה מאז.אני מרגישה באופן כללי שהגננת לא כ"כ מזמינה ליצירת קשר ולמעורבות בנעשה בגן-אשמח לעצתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שקטה לגבי גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שקטה לגבי גן - תגובה

סמדר ריינר
    29/09/2012

שלום חנה,
    בעיני הדרך הכי טובה היא ללהעלות את הדברים בגלוי. פשוט לספר לגננת מה שמעת מהילדה דרך משחק ולראות מה תגובתה. יכול להיות למשל שהאירוע שקרה ביוזמת הסייעת, אולי כשהגננת לא הייתה במקום. שימי לב לב לתגובת הגננת, האם היא מצדיקה את המעשה, מגנה אותו ומבטיחה לבדוק, מכחישה וכו', ולפי זה תחליטי על המשך צעדייך. בכל מקרה רצוי לעשות את הבירור בנימה רגועה ולא מאשימה, ולא להחליט על המשך צעדייך במקום אלא לאחר חשיבה והתייעצות נוספת.
    עצם העובדה שצוות הגן יווכח שהדברים עוברים להורים דרך דיווח של הילדים יש בה כבר כדי להרתיע ולגרום להם לחשוב פעמיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

חנה
    29/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    30/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו