הי סמדר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הי סמדר
    RUZ
    29/09/2012

תבורכי על כל העצות שאת מייעצת בפורום המקסים הזה התייעצתי איתך בעבר לגבי הבנות שלי ועכשיו אני שואלת שוב הילדה הגדולה שלי בת 6 וכל הזמן כשיש דינמיקה משפחתית היא נגד בעלי (עד לפני כשנה ררציתי להתגרש ואחרי טיפול זוגי החלטנו לתת צאנס לזוגיות) לדוגמא היינו היום בגמבורי ואז בעלי היה עם שתי הנות ולא איפשר להן להוריד נעלים אח"כ אני הייתי איתם באותו מקום הם שאלו אם אפשר להוריד אמרתי שכן אז הילדה הגדולה אמרה שאבא לא הסכים וכל דבר הוא לא מסכים
    הסברתי לה שכנראה היתה לו סיבה אבל אני כרגע איתם ומסכימה אז שוב היא המשיכה שאבא אומר הרבה לא .... אמרתי לה שאני סומכת עליה שהיא יודעת להסתדר עם אבא כמו שהיא מסתדרת עם אחותה

מה אני אמורה להגיד?????????????? בדרך כלל אני משתדלת ליישר קו עם בעלי בדברים שאני לא מסכימה בהם בשביל השלום בית

מה אני אמורה להגיד לילדה היא כל הזמן נגד אבא היא גם אומרת שאני אוהבת אותה ואבא את אחותה הקטנה

שהייה חג שמח סמדר ותודה על הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי סמדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי סמדר - תגובה

סמדר ריינר
    29/09/2012

שלום לך,
    תודה על הברכות. אני שמחה להיות לעזר.
    אני חושבת שאת מגיבה נכון. אבל יכול להיות שבתגובותייך אין די, כיוון שיכול להיות שההתהנגות של בתך קשורה גם לדברים שקשורים לבעלך ולקשר שלו איתה. יכול להיות שהיא באמת מרגישה שאת אחותה הוא אוהב יותר, שווה לבדוק את זה יותר לעומק, למשל האם יש דרך שבה הוא יכול לחזק את הקשר איתה, לבלות איתה זמן לחוד וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר בעלי טוען שהילדה הגדולה לא

RUZ
    30/09/2012

וברוב המקרים הקטנה באמת מסובבת את הדברים שהוא ישחק רק איתה למשל עם הקטנה הוא מצייר מקריא סיפורים ואין ספק שהוא יותר נחמד כי היא מאוד מאוד נחמדה אליו מחבקת מנשקת והגדולה לא עושה את זה יותר מדי גם היא תמיד סבלה מעודף תחושתיות לא אוהבת תגים בבגדים ויותר מדי מגע אני מכבדת רת זה

הוא בילושהוא מציעה לגדולה להשתתף אבל היא מוצאת את הפינה שלה ולא אוהבת ללכת עם אבא ואין ספק שהוא הגיב לבהתנהגויות שלה הרבה יותר קשה מלקטנה

גם ככה מדובר בילדה מאוד רגישה מאוד ואפלו שהיו מקרים שבעלי עזב את הבית לא לכלכתי עליו ולא העמדתי אותם באמצע אמרתי שזה עניינים בין אמא לאבא והם יסתדרו

מה אני יכולה לךעשות??????

חג שמח ותודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר בעלי טוען שהילדה הגדולה לא - תגובה

סמדר ריינר
    30/09/2012

שלום לך,
    אני באמת לא חושבת שאת יכולה או צריכה לעשות מעבר למה שאת עושה, מלבד כמובן לדבר עם בעלך ולהציע לו דרכים לנסות להתעקש על הקשר עם הילדה, גם אם זה ייקח זמן והיא לא מגיבה אליו באותה דרך וזה מתסכל אותו. אולי להציע לו ללכת איתך להדרכת הורים בקשר לעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו