הבן שלי אוהב את כולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבן שלי אוהב את כולם
    אביבית
    02/10/2012

שלום
    יש לי בן בן 5
    בני אוהב את כל הילדים משחק איתם כל מה שיש לו הוא נותן הוא מאוד נדיב ומאוד
    חייכן ומלא שימחת חיים בזמן האחרון סמתי לב כשאנחנו עם חבר הוא מתלהב ושמח ונורא רוצה לשחק ולהשתולל והילד השני פשוט דוחה אותו ומקניט אותו ולא ממש רוצה לשחק איתו
    זה קרה עם עוד ילד הוא נורא רוצה לשחק איתו אבל הוא מקניט אותו ומדבר איתו לא יפה
    זה פשוט הורג אותי והכאב שלי הוא כל כך גדול אני מרגישה את המצוקה של הילד ופשוט לא יודעת מה לעשות אני מנסה להתעלם אבל זה נורא קשה שוב אני חוזרת כל מה שיש לו הוא מוכן לתת לחברים ואני רואה ילידם בני גילו זה שלי אני לא נותן וכ"ו אייך אני מתמודדת עם זה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבן שלי אוהב את כולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי אוהב את כולם - תגובה

סמדר ריינר
    03/10/2012

שלום אביבית,
    אולי כדאי לשים לב האם יש משהו קצת מציק בהתהנגות של הבן שלך. ההתנהגות שלו נראית לך נדיבה ושמחה, אבל אולי יש בה משהו שלא נעים לילדים האחרים? אולי יש משהו לוחץ מדי, רועש מדי או לא נעים באיזה דרך ולכן הילדים דוחים אותו? שווה לדבר עם הגננת ולהתרשם ממנה, מה היא רואה בגן? האם הוא דחוי? האם יש משהו בהתנהגות שלו שמזמין את הדחייה הזו באיזו אופן? אם כן כדאי ללמד אותו להתנהג בצורה קצת יותר מאופקת ובשליטה.לדבר איתו על כך שזה לא נעים, שכדאי לגשת בשקט, להמתין לתגובה של הילד השני, אין צורך לתת לו מייד את כל המשחקים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו