בחירת מתנה לילדה בת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחירת מתנה לילדה בת 4
    מיכל
    03/10/2012

שלום רב, חשבתי על מתנת יומולדת לאחייניתי בת הארבע, שיש לי קשר מאד משמעותי איתה: לעשות לה מקל מקושט ויפה שאספר לה שהוא מקל סבלנות - ואסביר לה שכל פעם שקצת הסבלנות בורחת לה, היא תקח את המקל, תנשום עמוק ותנענע את הגוף מצד לצד כמו ריקוד ואז הסבלנות תחזור אליה.
    יש לה רגעים של חוסר סבלנות שנראה שהיא והסביבה שלה מתקשים להתמודד איתם וחשבתי שאולי לתת לה להעזר במשהו חיצוני, שילמד אותה לעשות את הויסות העצמי הזה. בתקופה הראשונה הקרובים אליה יזכירו לה את המקל ויתנו לה אותו בשעת חוסר סבלנות ובתקווה שבעתיד תלמד לקחת אותו בעצמה כשכועסת וכמובן העניין יקל עליה את ההתמודדות....
    האם זה מותאם לגיל שלה? האם אני מגזימה וצריך לזמן לעשות את שלו ואולי לא ללמד אותה את זה עכשיו...כשאני איתה היא נעזרת בי ברגעים אלה. ההורים שלה קצת יותר מתקשים להתמודד עם זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת מתנה לילדה בת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מתנה לילדה בת 4 - תגובה

סמדר ריינר
    04/10/2012

שלום מיכל,
    זה בסדר גמור ומתאים לגיל. אולי זה יעבוד ואולי לא. אבל לא הייתי נותנת את זה דווקא למתנת יום הולדת. ליום הולדת הייתי נותנת מתנה בלי דרישות, שאין בה ביקורת סמויה על התנהגות ובלי תנאים, פשוט משהו שיעשה לה כיף ולא משהו שידרוש ממנה התנהגות טובה יותר. ולא משנה איך מציגים את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

מיכל
    05/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    05/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו