התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מירב
    04/10/2012

שלום רב,
    יש לי ילד בן ארבע וזוהי השנה השנייה שלו בגן עירייה.
    כבר משנה שעברה דאגה הגננת לעדכן אותי שבני לא מסוגל לשבת במפגשים ושהוא לא מכבד את החוקים שבגן ושפשוט לא ניתן "להשתלט" עליו.
    חשוב לציין שיש ימים שהיא מספרת שהוא היה ממש מקסים ושיש הרבה ימים שהוא פשוט עושה מה שהוא רוצה, אם כולם יושבים במפגש, הוא רוצה לקחת משחק ולשחק בצד, אם יוצאים לחצר אז לפעמים בא לו להישאר בתוך הגן ולשחק.
    כאילו הוא רוצה לעשות מה שנוח לו באותו הרגע.
    הוא ילד מאוד חברותי מאוד פעיל אוהב להשתולל לרוץ לזוז הרבה כשהוא יושב לעשות איזה עבודה הוא עושה אותה בצורה הטובה ביותר ולא יקום עד שלא יסיים, אבל בכל זאת מאוד מפריע לי שכל מחליפה של הגננת או הסייעת שמגיעות לגן מתלוננות שהוא פשוט לא מקשיב.
    אני כבר ממש מיואשת כיוון שתלונות אלה נמשכות עד היום... אין יום שאני לא מגיעה לגן ושומעת שהוא "החטיף" לאיזה ילד או שהוא לא רוצה לשבת כשכולם יושבים.
    מה לעשות????? כל יום שמשתפים אותי במה שקורה רק מתסכל אותי יותר כי אני לא יודעת איך לפעול.
    בבית הוא מתנהג כמו ילד רגיל לגמרי הוא מאוד אוהב לצפות בטלויזיה, לשחק, ליצור ללמוד, נכון שלפעמים הוא מנסה אותנו גם בבית אבל מהר מאוד אנחנו שמים זה סוף והוא פשוט מבין שאם יפעל אחרת הוא רק יפסיד מזה.
    אשמח לקבל עצות שאוכל להעביר לגננת על מנת לגרום לו כן לשבת ולשתף פעולה כמו כולם.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

סמדר ריינר
    04/10/2012

שלום מירב,
    לכל גן עיריה יש פסיכולוגית של הגן שתפקידה לייעץ לגננות ולהנחות אותן במקרים כאלה. לא אוכל בשלט רחוק לתת לך טיפים עבור הגננת, כי אני לא מכירה את הגן ואת האילוצים של הגננת, ולא כל מה שטוב עבור בנך הוא ישים בתנאים של הגן, של 30 ילדים ומעלה. לכן כדאי שתשתפי אותה במה שעוזר בבית, ואם היא יכולה ליישם את זה מה טוב, ואם לא עליה להתייעץ עם אנשי המקצוע שעומדים לרשותה בגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשתף

ימי
    04/10/2012

מירב שלום,

לי היתה ילדה מקסימה עד השנה הזו (כתבו לי שיש לה בעיית גבולות,אך עובדה שבגן שנה שעברה לא היה לה שום בעיה) השנה עברה לגן חדש והיא עושה קצת בעיות (לא משהו קיצוני כמו להרביץ).
    אני סבורה שמשעמם לה מאוד בגן.
    ייתכן ובנך חכם מאוד, או להיפך הרמה הלימודית בגן קשה עבורו ועל כן הוא לא מתאמץ ועושה מה שבא לו.
    כך,הרבה פעמים ילדים בבית הספר שמשתעממים מבית הספר פועלים, בנוסף,לעיתים יש מעגל קסמים והגננת במקום לחזק אותו ממקום חיובי כועסת כל הזמן= תשומת לב שלילית שהילד מצפה לה אבל כדאי מאוד להתייעץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו