טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! אני אמא לעומר בן השנה וארבעה חודשים, מגיל 3 חודשים הוא מטופל אצל הורי. אנחנו הולכים לעבור עיר חודש הבא ולאחר שלושה חודשים צפוי מעבר נוסף. אני מרגישה שהוא מאוד צמא לחברתם של ילדים וניגש ליצור עמם קשר כשאנו בחוץ, הוא מאוד מאוד פעיל וצריך מרחבים. החשש שלי הוא משינויים רבים מדי. האם להשאיר אותו בהשגחת הורי לארבעה חודשים נוספים או שמא משפחתון הוא הכיוון הנכון (3 ילדים/8 ילדים או שאפשר אפילו גן?) תודה רבה וחג שמח. קיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד