מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 12 הסובל מהפרעת קשב וריכוזמאיה07/10/2012
אני כבר נואשת ולא יודעת מה לעשות, אחי הקטן בן ה-12 מתנהג כמו ילד בן 4. הוא סובל מהפרעת קשב וריכוז אך אני ומשפחתי לא יודעים איך להתמודד איתו יותר. מאז שהיה בגן חובה מאובחנת אצלו הבעיה, אך זה הלך והחמיר בשנה וחצי האחרונות. הוא מקלל, מרביץ, וחוטף התקפי זעם מוגזמים (מאוד!). הבעיה היא שבבית הספר הוא בסדר גמור, ותלמיד מעולה, ובבית הוא מרשה לעצמו להתפרק ולהשתולל. אשמח אם תעני לי כי אין לי ולהוריי מושג איך לגרום לו להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 12 הסובל מהפרעת קשב וריכוז - תגובה
סמדר ריינר08/10/2012שלוא מאיה,
לא ציינת הםא הוא מקבל ריטלין או לא. כמו כן אם ההתנהגות שלו מחמירה בשנה האחרונה לא בטוח שזה קשור רק להפרעת הקשב יכול להיות שיש דברים נוספים וכדאי שהורייך יפנו לייעוץ מסודר שכולל שילוב של מענה תרופתי ומענה פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאיה08/10/2012אחי היה מקבל רטלין עד לסוף שנה שעברה. בעצתה של פסיכולוגית אשר אחי נבדק אצלה פעם בשנה, הפסיק לקחת את הרטלין משום שכפי שציינתי- הוא מתנהג בסדר גמור בבית הספר.
הוריי לקחו אותו לפסיכולוגית אחרת אצלה היה כבר 2-3 אך אין שום שינוי.
האם יש טעם בפסיכולוג, או האם כדאי לפנות ישירות לפסיכיאטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
סמדר ריינר08/10/2012שלום מאיה,
2-3 פגישות לא מספיקות כדי ליצור שינוי. אין גם סתירה בין פנייה לפסיכיאטר לבין המשך העובדה עם הפסיכולוגית. בלי להכיר את אחיךאני לא יכולה להגיד לך אם יש צורך בפסיכולוג. אם התחלתם לעבוד עם פסיכולוגית, כדאי לתת כבוד ואמון בתהליך ולהתייעץ איתה לגבי דרכי הפעולה המומלצות. יש גם להתאזר בסבלנות, זה לוקח זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע שהוא היפראקטיבי במיוחד
גלית09/10/2012הילדה שלי היפרית ואני נותנת לה זום שמאוד עוזר לה להירגע
אולי תנסו לתת לו.. מדובר במוצר טבעי. רק קחו בחשבון שבועיים בערך עד שמתחיל להשפיע.
בהצלחה! ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזום
מאיה10/10/2012לא הבנתי מה זה "זום", כמו רטלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)