חפץ מעבר ומוצץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חפץ מעבר ומוצץ
    סמדר
    08/10/2012

שלום ותודה על הפורום הנהדר !!!
    יש לי שאלה לגבי חפץ מעבר ומוצץ
    אני ובעלי מתלבטים האם צריך לגמול או להגביל את השימוש בשניהם לילדתינו בת 3 ו3 חודשים.
    בגן הם רק ישנים צהרים עם מוצץ, בבית כשהיא מגיעה היא ישר רצה לשניהם, בשבתות כל עוד אנחנו בבית היא מסתובבת איתם.
    אנחנו לא מוציאים אותם מהבית אלא אם נוסעים נסיעה בסופ"ש שכוללת שינה.
    המוצץ כבר עושה לה איזה עיוות בפה והבובת סמרטוט שלה "דבוקה" לה ליד בבית.
    היא ילדה מקסימה, בוגרת, מקבלת חיזוקים ואנחנו מרגישים שהמוצץ הפך ליותר הרגל מצורך.
    השאלה באיזה גיל צריך לגמול או להגביל אפילו יותר (למשל רק במיטה) או לחכות שזה יבוא ממנה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חפץ מעבר ומוצץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפץ מעבר ומוצץ - תגובה

סמדר ריינר
    08/10/2012

שלום לך,
    ההמלצה שלי היא בשום פנים ואופן לא לגמול אותה, בטח ובטח לא מחפץ מעבר. אם כבר אז רק להציע לגבי המוצץ ולראות איך זה הולך, וגם זה בלי לחץ. לא נשמע לי כל כך הגיוני שהמוצץ עושה לה עווית בפה , אולי כדאי לבדוק ממה העווית נובעת.
    במקביל כדאי ללמד את הילדה כלים נוספים להרגעה עצמית, לדבר איתה על תחושותיה, איך היה בגן, מה קרה לה היום, איך הרגישה וכו', ולקוות שעם הזמן מילים ותקשורת אנושית יוכלו למתן הרגעה עם החזרה הבייתה על ידי חפצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו