מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני חושב שאני שונאת אותושלי09/10/2012
שלום רב
יש לי 3 ילדים, בן בגיל 13 בת בגיל 12 ועוד ילדה בת 8, אתמול במהלך ויכוח עם הילדים ואיתנו ההורים, לאחר שהצדקתי את הילדה הקטנה בוויכוח והאשמתי אותו בהצקה מיותרת לילדה הקטנה , ואז הוא זרק משפט "אמא שונאת אותי , תמיד היא מאשימה אותי בכל" המשפט הזה הרג אותי והטריד אותי במיוחד, בערב שוב היה עימותון ביננו כשהוא נתן מכה לבת הקטנה לאחר שהיא קיללה אותו ואני צעקתי שאסור להרים ידיים ואסור לקלל, אז פתחנו את הנושא למה הוא חושב שאני שונאת אותו והוא הסביר שאני יותר עושה לביתי האמצעית וזה לא נכון, מטבע הדברים בנות הולכות לקנות בגדים קישקושים נעליים תכשיטים וכו', והוא לא רוצה לבוא אז אנו הולכות לבד. השאלה איך ניתן לפעול ומה עושים, אני כולי בלחץ מאתמול, ולא יודעת איך להתנהג , יש לךציין שאמרתי לו שאני אבטל לו כדורגל והנאות כדי שיבין מה זה לא אוהבת אותו באמת , השאלה מה לעשות האם להעניש ? האם זה גיל התבגרות ? האם לעזוב ככה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני חושב שאני שונאת אותו - תגובה
סמדר ריינר09/10/2012שלום שלי,
להעניש? למה? מצד אחד את מודאגת מזה שהוא חושב שאת שונאת אותו מצד שני את רוצה לשכנע אותו בזה יותר? לא הבנתי מה שייך עונש לסיטואציה. אין ספק שהילד שלך מאוד פגוע ממך, על זה את רוצה להעניש אותו? יכול להיות שאם זו התגובה שלךהוא צודק. נשמע שאין לך כל כך אמפתיה למה שהוא חש, ואת בעיקר עסוקה בעלבון שלך.
במקום להעניש אותו אולי תנסי להתקרב אליו? זה שהוא בן זה לא אומר שאת לא יכולה להקדיש לו זמן, גם אם זה לא יהיה בלקנות קשקושים של בנות, אפשר לשבת, לדבר איתו, לשמוע איך הולך בכדורגל, לנסות להבין אולי הוא צודק כשהוא חושב שאת תמיד לטובת הבנות, אולי בגלל הקנאה הזו הוא מציק להן, אולי אם תתייחסי אליו קצת יותר הוא גם יציק להן פחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)