טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ארבעה ילדים 14,11,6,4 אני צריכה לצאת לנסיעת עבודה בת 3 שבועות.
הבנות הקטנות 6,4 מאוד מאוד קשורות אלי, מאוד חכמות ובוגרות אבל גם תינוקות קטנות בכל הקשור לנשיקות חיבוקים וכדומה.
שאלתי היא: האם יגרם להם נזק נפשי אם אעזוב אותם לתקופה של 3 שבועות?? איך להקל עליהם? (אני יכולה לוותר על הנסיעה אבל במקום העבודה יראו זאת בעין לא יפה..)
אציין כי הם ישארו עם בעלי (שמטפל בהם מעולה!) וגם שני האחים מאוד קשורים אליהם ויודעים "לטפל" בהם.
אנא עזרתך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה, אין ספק שנסיעה לתקופה כה ארוכה, תגרום לפגיעה מסויימת. יכולה להיווצר רגסיה בתפקודן, קשיים בשינה, באכילה, בגן ובבית הספר וכו'. עם זאת אלה ילדות גדולות, אפשר להסביר להן מה קורה, לדבר איתן בסקייפ ובטלפון, וסביר להניח שהנזק לא יהיה בלתי הפיך, אבל כן סביר שתהיה תקופה קשה תוך כדי ואחרי. אם יש לך אפשרות לקצר את הנסיעה, זה גם יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד