טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת ה- 7 פוחדת מדברים רבים ולדעתי זה מעבר לפחדים הרגילים של ילדים בגילה. פחד מכלבים של אחרים למשל, כשבבית יש לנו כלב. פחד ללכת לשירותים לבד בבתים שהיא מכירה כמו בבית הסבים שלה - היא מבקשת שיחכו לה מחוץ לדלת. פחד לישון בחושך דבר שמפריע לה כשהיא הולכת לישון אצל חברות. אני צריכה לפנות לטיפול אצל פסיכולוג ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאיה, את צודקת שזה מעבר לפחדים של הגיל. את מוזמנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בשתובה העוסקת בפחדי ילדים ואם זה לא עוזר, אז כן כדאי לפנות לטיפול מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד