מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה ללא הילדיםשרית10/10/2012
שלום,
אנחנו הורים ל-2. בן 6 ובן 3.
בן ה-3 מאד קשור אלי ומורגש אצלו מאד חזק הנושא האדיפלי.
לפני שבועיים יצאנו אני ובעלי והשארנו אותם עם בייביסיטר שהוא מכיר, בהתחלה היה בסדר, לאחר שהגדול כבר נרדם, בן ה-3 לא הפסיק לבכות בהיסטריה ורצה אותי. התקשרתי אליו והרגעתי אותו ובסוף הוא הלך לישון.
לאחר מס' ימים הלכתי בערב לכמה שעות, והם נשארו עם בעלי. היה אותו סיפור. הפרידה עוברת בסדר ואחרי כמה שעות הוא מתעורר ומתחיל לבכות בהיסטריה שהוא רוצה אותי.
חשוב לציין, שתמיד היו לו בעיות שינה ומאז שהוא במיטת נוער הוא בא אלי למיטהה כל לילה שוכב כמה דקות וחוזר למיטה שלו.
מחר אנחנו אמורים לנסוע ל-2 לילות ואנחנו משאירים את הילדים עם סבתא וסבא שהם מאד אוהבים שבאים לישון אצלנו על מנת להשאיר את הילדים בשגרה שלהם.
אני חוששת שאני עושה נזק לילד. פעם אחרונה שנסענו ל-2 לילות היה לפני כמעט שנתיים. מאז רק יצאנו וחזרנו בלילה.
איך אפשר להקל עליו? והאם אני באמת עושה לו נזק?
דבר נוסף, אבא שלהם נוסע בסוף החודש לשבוע.... האם כל הארועים האלו לא קרובים מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה ללא הילדים - תגובה
סמדר ריינר10/10/2012שלום טל. את לא גורמת לילד שום נזק. דווקא משום שהוא בשלב האדיפלי, הוא חייב ללמוד ולהבין שאת נובעת עם אבא ולא איצו, וחשוב שהוא לא ירגיש שהוא יכול לגרום לך להיות שלו במקום של אבא על ידי זה שהוא בוכה.סעי לשלום ותיהני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)