חוסר רצון ללכת לישון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר רצון ללכת לישון
    אופק
    10/10/2012

שלום,
    תאומים בני 2.4 מסרבים ללכת לישון בערב (בסביבות19:30) ועושים בלאגן שכולל הוצאת מצעים, זריקת חפצים וכול מה שיש במיטתם פשוט נזרק לריצפה. רק אחרי "מלחמת התשה" בינינו שכוללת עצבים,. כעסים ואף נזיפות הם נרדמים (לפעמים תוך כדי בכי).יש לציין שהם נמצאים במסגרת מעון ושם ישניים כשעתיים משעה 12:30 . זה קורה כמעט כל ערב, וזה פשוט לא נעים לסיים כך את היום.
    מהי הדרך הנכונה להתמודד עם פעוטות מרדנים שלא רוצים לישון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רצון ללכת לישון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר רצון ללכת לישון - תגובה

סמדר ריינר
    11/10/2012

שלום אופק,
    חשוב לייצר אווירת שינה בבית, לכבות את האורות, להקפיד על טקס שינה שכולל מקלחת, סיפור, שיר ערש, חיבוק ונשיקה. וכן אולי כדאי לנסות לעזור להם להוציא את המרץ בשעות אחה"צ , בפעילות בגינה או כל פעילות פיסית מעייפת ומשחקית כדי שיגיעו עייפים לשעת השינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדחות את שעת השינה

שרית
    11/10/2012

הי,
    אני לא פסיכולוגית, רק אמא...(-:
    אבל גם לבן שלי היה קושי רב להירדם בגיל הזה בגלל שעות השינה בגן (שמעתי את זה מכל ההורים שאני מכירה ויש להם ילד בגיל הזה).
    קודם כל, ברגע שיכנסו לגן מועצה/עירייה ולא ישנו צהריים הכל יראה אחרת.
    אבל עד אז, כדאי פשוט לדחות את שעת השינה לדעתי ולעייף אותם אחה"צ. אפשר ללכת לישון גם ב20:30 . ולעשות את זה בנועם. גם היום עד שהם נרדמים זה לוקח מלא זמן....לא?
    מה שאני בעצם אומרת זה שחבל על האנרגיות השליליות שהולכות על המלחמה הזו...
    זו דעתי האישית כמובן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אופק
    11/10/2012

תודה רבה על העצות נתחיל ליישם ולקוות שיהיה יותר פשוט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו