השפעות ההריון על הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• השפעות ההריון על הילד
    אמא הריונית
    11/10/2012

שלום, רציתי לשאול ולוודא שאנחנו פועלים נכון - אני באמצע חודש שביעי ויש לנו ילד בן 3 וחודש שמתחיל להראות סימנים שההריון משפיע עליו, בעיקר בשעת השינה. יש לנו טקס - מקלחת, אוכל, צחצוח, סיפור ולישון. כשמגיע הרגע שאני צריכה לצאת מהחדר, הוא לא נותן, קורא לי, מתחנן שאשאר וכשאני יוצאת, בוכה ובוכה. קורא לי שוב, הכל בבכי. אומר שהוא רעב, לא מרגיש טוב, צריך פיפי, קקי ועכשיו יש משהו חדש "לא יודע לישון"...התגובה שלי - בהתחלה חיבוק נשיקה, ליטוף, הסבר וכו'. ואני יוצאת, נותנת לו לבכות 5-10 דקות וחוזר חלילה, כך פעמיים - שלוש ולפעמים מגיעים לנזיפות של ממש ואז הוא נכנס למיטה והולך לישון. מה אני עושה לא נכון? מה כן לעשות? בעלי אגב מתעלם לחלוטין מהבכי שלו ומאמין שאם הוא יתעלם תוך כמה ימים ההתנהגות הזו תעלם...
    אני חייבת לציין שהילד מאוד בוגר, מאוד ורבלי ויודע להביע את עצמו ומה שהוא מרגיש נהדר והוא גם מאוד עצמאי ורואים את זה בצורה מאוד ברורה במיוחד בהשוואה לילדים אחרים בגילו ופתאום, בימים האחרונים הוא השתנה...
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעות ההריון על הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעות ההריון על הילד - תגובה

סמדר ריינר
    11/10/2012

שלום לך,
    אני חושבת שבעלך צודק. ובכלל אולי כדאי שאת כל טקס ההשכבה בעערב בעלך יעשה ולא את.
    בלי קשר לזה, כדאי, אם לא עשיתם את זה עדיין, לדבר איתו על ההריון, הלידה הצפויה, ולתת לו לגיטמציה ומקום לבטא את כל טווח תחושותיו סביב הנושא, הנעימות וגם הפחות נעימות. אפשר להקריא לו סיפורים על ילדים שנולד להם אח, כדי שיוכל להזדהות גם אם השמחה וגם עם הקנאה והקשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו