מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביתי מרביצה ליגלית13/10/2012
ביתי בת השש כאשר היא מתעצבנת על משהו ולפעמיים שסתם משעמם לה מתחילה להרביץ ולהציק לי בתגובה אני תופסת לה בידיים ואומרת לה להפסיק לפעמיים אני מנסה להכניס אותה לחדר שלה והיא יוצאת אני מרגישה שזה יוצר מן מאבק אלים מאבק כוחות , אני לא יודעת מה לעשות, לפעמיים אני אומרת לה שהיא תקבל עונש ורק פעם אחת גם ממשתי את העונש וזה לא עזר, כאשר זה קורה עם אביה התגובה שלו יותר חריפה והוא אוחז לה ביד יותר חזק ואומר לה דברים ואז אני רבה גם איתו, יש לי אח"כ גם רגשי אשם כלפיה,למרות שכולם סבבי טוענים שאני לא שמה לה גבולות ולא מענישה אותה, זאת ילדה שמקבלת המון תשומת לב וכל היום אני רק דואגת לה ועושה למענה, לעיתים היא מרביצה גם לאח שלה אבל זה די הדדי, היא בכיתה א' ובחוץ היא מתנהגת יפה מאוד , פרט למקרים בודדים, לדעתי היא מסתדרת יפה בכיתה א' ואין לה בעיות כל שהן של קשב וריכוז, ממה ההתנהגות נגרמת ומה לעשות בנדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי מרביצה לי - תגובה
סמדר ריינר13/10/2012שלום גלית,
אני לא יכולה לדעת ממה ההתנהגות הזו מבלי להכיר אתכם, את בעצמך טוענת שאומרים שאת לא מציבה לה גבולות וזה מאוד יכול להיות בגלל זה. יתר על כן כשבעלך שם לה גבולות את מחבלת בזה. לכן נראה לי שהתשבוה מובנת מאליה, את צריכה לשים לה גבולות. אם את לא מרגישה שאת מסוגלת לכך, אולי כדאי שתיפני להדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)