איך מותר לאבא לגעת בבת שלו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מותר לאבא לגעת בבת שלו?
    דידי
    14/10/2012

האם יש מגע (מעבר לחיבוק ונשיקה) שלא נהוג שאבא יעשה עם בתו שעברה את גיל 12? למשל בת שיושבת על הברכיים של אבא, מאיזה גיל זה כבר לא לעניין? יש איזה שהם קווים כלליים שאפשר להגיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מותר לאבא לגעת בבת שלו? - תגובה

סמדר ריינר
    14/10/2012

שלום דידי,
    אני לא יכולה ממש למנות כאן קווים כאלה. ברור שישיבה העל הברכיים זה כבר לא מתאים אחרי גיל מסויים. זה לא בדיוק רק עניין של גיל אלא עצם ההתפתחות המינית של הילדה . לא ברור לי לאיזה עוד מגע בין אב לבת אתם מתכוונים. אולי כדאי גם לפרט יותר לגבי סיבת השאלה, האם היא התעוררה סביב סיטואציה מסויימת? ויכוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא ובת

דידי
    14/10/2012

תודה רבה סמדר,
    כן, השאלה שלי בעקבות ויכוח בין אבא לבין אמא חורגת (חברה שלי). בעיניה מגע בין אבא ובת לא מקובל בשום צורה, גם לא חיבוק או נשיקה. אז רציתי לברר אם יש משהו מקובל, אולי הם יוכלו להגיע לאיזו פשרה בינהם..
    אם תוכלי להרחיב מעט זה מאד יעזור,

הרבה תודה, דידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא ובת - תגובה

סמדר ריינר
    14/10/2012

שלום דידי,
    אני באמת לא יכולה להרחיב לגבי משהו מקובל, כי אין ממש משהו כזה. בודאי שזה תקין שיש חיבוק ונשיקה בין אבא לבת. עם זאת לא מדובר כמבון בנשיקה על הפה, וגם לא רצוי שאב יראה את בתו עירומה או להיפך. גם לא רצוי לישון ביחד במיטה בלילה.
    בכל אופן אני לא חושבת שזה עניין של פשרה ביניהם.
    א: כי אם היא האימא החורגת היא בכלל לא מחליטה על המגע בין האב לבתו והיא לא צד בעניין.
    ב. כי העניין כאן הוא לא של פשרה רציונלית אלא משהו ריגשי עמוק שקשור ליחס של כל אחד מהם למיניות, ודורש בדיקה הרבה יותר מעמיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

דידי
    15/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    15/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו