כניסת הילד לגן לבטים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כניסת הילד לגן לבטים
    הילה
    14/10/2012

בני בן שנה ו-10 חודשים והיה עד היום בבית איתי בתחילת שנת הלימודים הנוכחית הכנסתי אותו לגן הכניסה הייתה לו מאוד קשה אך נדמה והוא כמעט מסתגל ואז הוא לא הרגיש טוב למשך שבועיים שבהם גם היה חג ראש השנה ואז התחלנו מחדש הוא היה בגן כמעט שבוע עד סוכות וגם אז היה קשה מאוד הוא בכה באופן לא רגיל כל בוקר בכה עד שהקיא ברוב הפעמים הרגשתי שיש לו מענה ואז החלה תחלופה בלתי פוסקת של מטפלות בגן הגננת הראשית עזבה ובמקומה נכנסה גננת אחרת באחד מהימים הקשים הללו בהם הוא בכה עם הפוגות קלות במשך קרוב לשעתיים הייתי בחוץ ושמתי לב שהוא הולך בגן בוכה ואף אחד לא מתייחס אליו מה גם שלא ציינתי שישנה כמות גדולה של ילדים בערך 25 ושלול עד ארבע מטפלות אז אני מניחה שלא הייתה יכולת למטפלות להיות איתו אך אותי בתור אמא זה שבר אני מרגישה לא בטוחה בגן מרגישה שאין יציבות ובהעדר הגננת הראשית גם אין מנהיגות בגן אין דרך על פיה הולכים אני לא יודעת לשים את האצבע על הדבר הנכון, האם אני מחפשת לעצמי סיבות לא לשלוח את הילד לגן או שהרגש הפנימי שלי אומר חפשי מקום אחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסת הילד לגן לבטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסת הילד לגן לבטים - תגובה

סמדר ריינר
    14/10/2012

שלום הילה,
    נשמע שאת צודקת לגמרי. עם זאת לא בטוח שהחלופה היא לא לשלוח את הילד לגן אלא אפשר למצוא גן אחר. בכל אופן זה לא דחוף בעיני לפני גיל שנתיים שילד יהיה בגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו