תינוקת מעדיפה את אבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת מעדיפה את אבא
    ליז 10
    14/10/2012

ביתי בת 10 חודשים ולאחרונה התחילה לרצות רק את אבא שלה. כל פעם שהיא איתי והוא עובר, היא ממש מתרגשת ובוכה שיקח אותה. ממש משתוללת ולא רוצה אותי. אם אנסה לקחת אותה אלי היא לא תסכים. כאילו שהיא יודעת מה היא רוצה באמת.
    זה ממש מעליב אותי. אני זאת שאיתה 24 שעות, מטפלת כל הזמן וגם בלילות.
    אני מתנהגת איתה בצורה יפה, משחקת, מנשקת מחבקת-תמיד.
    לפעמים אני ממש כועסת עליה שהיא עושה את זה. זה נשמע מגוחך כי היא הרי רק תינוקת. אבל ממש אני נעלבת. את הכל אני עושה בשבילה, ומתנהגת בצורה הכי חמה וטובה שרק אפשר..
    הייתי רוצה לדעת אם ישנה תשובה הגיונית להתנהגות זו.
    הודה לכם מאוד אם תענו לי.
    בתודה ענקית ליז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת מעדיפה את אבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מעדיפה את אבא - תגובה

סמדר ריינר
    14/10/2012

שלום ליז,
    יכול להליות שהיא מחפשת את אבא כי היא חווה אותך כחלשה מדי, ואבא נותן לה ביטחון. חלק מהחולשה שלך היא למשל שאת נורא נעלבת מזה. למרות שיש בהחלט משהו טביעי בעלבון כזה, ואפשר להבין אותו, אבל זה תלוי בעוצמה ועד כמה זה מכתיב את היחס שלך אליה. מעבר לזה לא תמיד צריך לכבד את מה שהיא רוצה גם אם היא בוכה ומשתוללת. גם זה חלק מהצבת גבולות. יש דברים שלא היא קובעת. אם לא מסתדר עכישו שאבא יהיה איתה אז את תהיי, ושתבכה כמה שהיא רוצה. את לא אמורה כל כך להתרגש מהבכי שלה. ואת בטח לא אמורה להתנהג נורא יפה ולחבק ונלנשק כדי שהיא תעדיף אותך על אבא. חשוב שגם תציבי גבול כשצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו