בעיות התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות
    ניקול
    15/10/2012

בני בן השמונה וחצי לומד בכיתה ג' (כיתה לבעיות התנהגות/רגשיות בבית ספר רגיל)
    מכיתה א' התחילו התפרצויות זעם קשות (בועת מרביץ צועק משחית ציוד וכו...)
    במשך שלוש שנים אני לוקחת אותו לפסיכולוגים פסיכיאטרים מטפלים ומה לא...
    היה פסיכיאטר אחד שהמליץ על טיפול תרופתי שהתחלנו והפסקנו לאחר שלושה חודשים לאחר שלא ראיתי הטבה ואפילו החמרה

פסיכיאטר אחר אמר שהוא לא מבין למה נתנו לו את הכדורים האילו ושאין צורך בטיפול תרופתי

אגף החינוך ומהטפלים של העירייה כל שנה מעבירים אותו בית ספר הוא בכיתה ג' עבר כבר שלוש בתיי ספר והיד עוד נטויה

אני לא יודעת מה לעשות...מרגישה שאין לי כוחות יותר נימאס לי שמאימים עליי כל הזמן מטפלים למיניהם בבית הספר שאומרים שזה התחנה האחרונה ויכול להיות שגם לפה הוא לא מתאים

אני שבורה ומיואשת אין לי כוחות יותר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות

בית הספר רוצה שאני אחזור לפסיכיאטר , ושהמצא טיפול פסיכולוגי לילד
    למרות שזה כיתה מיוחדת לבעיות התנהגות אני צריכה לעשות הכל
    אני חד הורית עובדת ומגדלת את ילדיי לבד אין לי אפשרות וכוחות לכל הבקשות והאיומים שלהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2012

שלום ניקול,
    את מתארת אכן מצב מאוד קשה, ואין ספק שזו התמודדות לא פשוטה עבור אם חד הורית. בדרך גם קיבלתם כנראה טיפול לא מתאים, וזה עוד יותר מייאש.
    חשוב שלא תאבדי תקווה, בסופון של דבר רוב אנשי המקצוע הם טובים ואחראים, ואין סיבה שלא יצליחו לעזור לכם.
    חשוב שתמצאי פסיכולוג או פסיכותרפיסט טוב, שתרגישי איתו נוח ותסמכי עליו, ושיהיה לך בו אמון, שישתף אותך בתהליך העבודה עם הבן שלך ויתמוך בך. עם טיפול נכון הכל ייראה הרבה יותר קל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו