תגובות רגשיות אצל ילד בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובות רגשיות אצל ילד בן 7
    מיק
    16/10/2012

שלום
    יש לי ילד מדהים!! בן 7, שמח, חברותי ....
    הבעיה היא שהתגובות שלו כשהוא כועס מגיעול לכדי בכי ומאוד קשה לו לשלוט בזה, למשל
    אם הוא משחק במחשב ומבקשים ממנו להפסיק ולעשות משהו אחר והוא מרגיש שהוא לא שיחק מספיק זמן הוא מתחיל לכעוס, לשמוט כתפיים ויכול להגיע גם לכדי בכי.
    אם הוא מתווכח עם חבר והוא מאוד מאמין בצדקתו אז זה יגיע לכדי בכי
    אשתי חושבת שיש לו בעיה רגשית ורוצה לפנות לטיפול פסיכולוגי, אני חושב שהיא ממש ממש מגזימה, הרי בסך הכל הוא ילד וזו התגובה שלו, אז אני מדבר איתו הרבה כדוגמת השמטת הכתפיים ולארונה הוא מפסיק עם זה אבל על הבכי מאוד קשה לו להתגבר, רשמנו אותו למרות רצונו לחוג ג'ודו ולשמחתנו הוא מאוד מרוצה שם, הילד מקבל פידבקים חיוביים ללא סוף שכן הוא ילד מאוד חיובי
    אז מה דעתכם? נראה לכם ישי באמת צורך בטיפול פסיכולוגי? או שהזמן גם יעשה את שלו ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובות רגשיות אצל ילד בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות רגשיות אצל ילד בן 7 - תגובה

סמדר ריינר
    16/10/2012

שלום לך, אני לא חושבת שזה בהכרח יעבור עם הזמן, אבל זה גם לא אומר שחייבים טיפול פסיכולוגי. יש דרך ביניים והיא תלויה מאוד בתגובות שלכם לבכי שלו. חשוב מאוד לא לתת מקום רב מדי ולא להתייחס לזה יותר מדי. דבר שני שאני מתרשמת ממנו שיכול להיות שהוא מתעקש על דברים כי גם אתם קצת יותר מדי מתעקשים איתו. אני מבינה שחשוב לכם להגביל את הסמן שהוא במחדב, אבת להכריח אותו ללכת לחוג נגד רצונו ולע משנה מה הייתה הסיבנ וגם תא משנה אם הוא נהנה שם בסוף, זה קצת יותר מדי שליטה שתכם עליו לטעמי, ויכול להיות שגם זה תורם לקושי שלו להרגע ולוותר לפעמים. יכול להיות שהוא מרגיש ששולטים בו יותר מדי ונמאס לו. כדאי לחשוב גם על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר בית ספר

דנה
    16/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו