מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תגובות רגשיות אצל ילד בן 7מיק16/10/2012
שלום
יש לי ילד מדהים!! בן 7, שמח, חברותי ....
הבעיה היא שהתגובות שלו כשהוא כועס מגיעול לכדי בכי ומאוד קשה לו לשלוט בזה, למשל
אם הוא משחק במחשב ומבקשים ממנו להפסיק ולעשות משהו אחר והוא מרגיש שהוא לא שיחק מספיק זמן הוא מתחיל לכעוס, לשמוט כתפיים ויכול להגיע גם לכדי בכי.
אם הוא מתווכח עם חבר והוא מאוד מאמין בצדקתו אז זה יגיע לכדי בכי
אשתי חושבת שיש לו בעיה רגשית ורוצה לפנות לטיפול פסיכולוגי, אני חושב שהיא ממש ממש מגזימה, הרי בסך הכל הוא ילד וזו התגובה שלו, אז אני מדבר איתו הרבה כדוגמת השמטת הכתפיים ולארונה הוא מפסיק עם זה אבל על הבכי מאוד קשה לו להתגבר, רשמנו אותו למרות רצונו לחוג ג'ודו ולשמחתנו הוא מאוד מרוצה שם, הילד מקבל פידבקים חיוביים ללא סוף שכן הוא ילד מאוד חיובי
אז מה דעתכם? נראה לכם ישי באמת צורך בטיפול פסיכולוגי? או שהזמן גם יעשה את שלו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות רגשיות אצל ילד בן 7 - תגובה
סמדר ריינר16/10/2012שלום לך, אני לא חושבת שזה בהכרח יעבור עם הזמן, אבל זה גם לא אומר שחייבים טיפול פסיכולוגי. יש דרך ביניים והיא תלויה מאוד בתגובות שלכם לבכי שלו. חשוב מאוד לא לתת מקום רב מדי ולא להתייחס לזה יותר מדי. דבר שני שאני מתרשמת ממנו שיכול להיות שהוא מתעקש על דברים כי גם אתם קצת יותר מדי מתעקשים איתו. אני מבינה שחשוב לכם להגביל את הסמן שהוא במחדב, אבת להכריח אותו ללכת לחוג נגד רצונו ולע משנה מה הייתה הסיבנ וגם תא משנה אם הוא נהנה שם בסוף, זה קצת יותר מדי שליטה שתכם עליו לטעמי, ויכול להיות שגם זה תורם לקושי שלו להרגע ולוותר לפעמים. יכול להיות שהוא מרגיש ששולטים בו יותר מדי ונמאס לו. כדאי לחשוב גם על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר בית ספר
דנה16/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)